HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δεν έπεισε αλλά προκρίνεται ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά, αλλά... δεν κάηκε. Η Γιουνγκ Μπόις τον άγχωσε (1-1), ο κόσμος τον αποδοκίμασε και στην επόμενη πίστα ...

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά, αλλά... δεν κάηκε. Η Γιουνγκ Μπόις τον άγχωσε (1-1), ο κόσμος τον αποδοκίμασε και στην επόμενη πίστα του Europa πρέπει να αλλάξει εικόνα και... πρόσωπα!
Ο Κώστας Φορτούνης ανέλαβε να εκτελέσει απευθείας ένα φάουλ από δύσκολη θέση, με το χτύπημά του να είναι καταπληκτικό, στέλνοντας τη μπάλα σε σημείο που ο Εμβογκό δεν κατάφερε να αντιδράσει για το 1-0. Παρά την δεδομένη βελτίωσή του στο δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι, για ένα ακόμη ματς ο Ολυμπιακός εμφάνισε τα παραδοσιακά κουσούρια του στην άμυνα. Στη φάση του 58', ο Οαρό υποδέχθηκε ανενόχλητος μια κάθετη μπαλιά που έκοψε στη μέση μια εντελώς στατική «ερυθρόλευκη» τετράδα, μπήκε στην περιοχή και από τη στιγμή που και το μαρκάρισμα του Μποτία ήταν... διακριτικό, νίκησε τον Λεάλι με ένα δυνατό δεξί σουτ στην κίνηση για το 1-1.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Ρέτσος, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Μποτία, Μαρτίνς, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι (84' Μανθάτης), Ιντέγε.
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ (Άντι Χίτερ): Εμβογκό, Λέγιακς, Φον Μπέργκεν, Μπενίτο, Σάτερ, Ζακάρια, Σανόγκο (77' Ντουά), Σικ (88' Φρέι), Σουλεϊμάνι (59' Γκερντ), Οαρό, Μπερτόνε.
Διαιτητής: Μίροσλαβ Ζελίνκα (Τσεχία)
Βοηθοί: Οντρέι Πελικάν (Τσεχία), Γιαν Πατάκ (Τσεχία)
Τέταρτος: Γίρι Μολάτσεκ (Τσεχία)





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.