HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Έπαιξε ποδόσφαιρο αλλά "πληγώθηκε" στο τέλος

Η τύχη δεν... χαμογέλασε στην ομάδα των Καλαβρύτων και μοιραία ήρθε η ήττα με ένα γκολ των φιλοξενούμενων στην εκπνοή της αναμέτρησης. Τ...

Η τύχη δεν... χαμογέλασε στην ομάδα των Καλαβρύτων και μοιραία ήρθε η ήττα με ένα γκολ των φιλοξενούμενων στην εκπνοή της αναμέτρησης. Τα Καλάβρυτα υποδέχθηκαν στις 3.00 μ.μ. στο γήπεδό τους την Ακράτα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για τον Β΄ Όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας. 
Οι γηπεδούχοι του Νίκου Γιαννόπουλου βρίσκονταν στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους του Γιώργου Σπανού αυτοί προέρχονται από 3 σερί νίκες και βρίσκονται πλέον στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 15 βαθμούς.
Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να πάρουν την κυριαρχία του κέντρου και είχαν πρωτίστως το μυαλό στην αμυντική τους λειτουργία. Έτσι δεν δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες. Ο Νίκος Γιαννόπουλος είχε όλα τα «όπλα» στην διάθεσή του αλλά εν τέλει δεν κατάφερε να πάρει την νίκη εντός έδρας που θα ξαναέβαζε τα Καλάβρυτα σε τροχιά πρωταθλητισμού.
Στο δεύτερο μέρος η βροχόπτωση επηρέασε την απόδοση των ποδοσφαιριστών και μοιραία σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ, οι φιλοξενούμενοι επωφελήθηκαν μιας ολιγωρίας στην άμυνα των Καλαβρύτων και σκόραραν στο 89', διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.
Για τα Καλάβρυτα έπαιξαν οι: Λέσης, Τζόβολος Δ., Αλεξόπουλος, Λιακόπουλος, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσαβαλάς, Αλευρίτης, Σταθόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Γ., Ντιουφ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.