Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μαχητική συγκέντρωση κατά της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης με πανό των Καλαβρύτων (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη και μαχητική συγκέντρωση έξω από το κτίριο της Παλιάς Βουλής στο Ναύπλιο πραγματοποίησαν πολίτες, πολιτικές οργανώσεις και συλλ...

Μεγάλη και μαχητική συγκέντρωση έξω από το κτίριο της Παλιάς Βουλής στο Ναύπλιο πραγματοποίησαν πολίτες, πολιτικές οργανώσεις και συλλογικότητες ενάντια στην ''6η Ελληνογερμανική Συνέλευση'' και την επίσκεψη του Γερμανού Υφυπουργού Χανς Γιόακιμ Φούχτελ.
Στη συγκέντρωση τα πανό τον Καλαβρύτων που έγραφα "Τα μαρτυρικά Καλάβρυτα απαιτούν δικαιοσύνη" και "Τα μαρτυρικά Καλάβρυτα λένε ΟΧΙ στη νέα Γερμανική κατοχή" είχαν πρώτευσα θέση.
Συμμετείχαν αυτοδιοικητικοί φορείς, κοινωνικές οργανώσεις, μέλη της ΛΑΕ ,της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ,του ΕΠΑΜ και πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το Βουλευτικό στο Ναύπλιο, την ώρα της έναρξης της 6ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.Ανάμεσα τους, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Κώστας Ήσυχος, η Ραχήλ Μακρή, ο Θανάσης Πετράκος, ο Δημήτρης Στρατούλης,ο Στάθης Λεουτσάκος, ο Παντελής Κοκκινόπουλος.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός της έντονης αστυνομοκρατίας που υπήρχε γύρω από το Βουλευτήριο του Ναυπλίου,  όπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από νωρίς το απόγευμα είχαν περικυκλώσει το κτίριο,  για να ''προστάτευσουν'' του εισερχομένους στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής, οι οποίοι εκείνη τώρα τύχαιναν της έντονης αποδοκιμασίας των συγκεντρωμέννων.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.