HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έρχεται πολικό ψύχος με χιόνια από τη Ρωσία

Ψυχρές αέριες μάζες καταφθάνουν από την Σιβηρία με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος της χώρας να μπει στον «πάγο» Τα χιόνια αναμένεται να φτάσο...

Ψυχρές αέριες μάζες καταφθάνουν από την Σιβηρία με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος της χώρας να μπει στον «πάγο»
Τα χιόνια αναμένεται να φτάσουν την επόμενη εβδομάδα κυρίως στα ορεινά καθώς οι ψυχρές αέριες μάζες της Αρκτικής θα εισέλθουν στην Ελλάδα από τα βορειοαναολικά (Μαύρη Θάλλασα), με την θερμοκρασία να σημειώνει αισθητή πτώση.
Όπως αναφέρει το Greek-weather.org δεν αποκλείονται χιόνια ως και σε πεδινά ίσως και παραθαλάσσιες περιοχές βάση του τελευταίου τρεξίματος των μοντέλων πρόβλεψης καιρού, ενώ μέσα στο παιχνίδια των χιονοπτώσεις όπως θα δείτε και παρακάτω, βρίσκονται τόσο η Θεσσαλονίκη όσο και η Αθήνα, αλλά και περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας.
Σύμφωνα πάντα με το Greek-weather.org φαίνεται να είναι σπάνια μία τέτοια ψυχρή εισβολή γι' αυτή τη χρονική περίοδο που διανύουμε, επαληθεύοντας τα λεγόμενα για ψυχρό Χειμώνα από νωρίς φέτος. Ίσως έχει και συνέχεια το φαινόμενο και μέσα στο πρώτο μισό του Δεκέμβρη μιας και τα μοντέλα πρόβλεψης καιρού θέλουν διαδοχικές ψυχρές εισβολές και μετά τις 3-4 Δεκεμβρίου.
Στο παρακάτω διάγραμμα βλέπετε πως θα πέσει η θερμοκρασία αλλά και πόσες είναι οι πιθανότητες για χιόνι ή βροχοπτώσεις το διάστημα 30 Νοεμβρίου με 2 Δεκεμβρίου...




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.