HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλαβρύτων Αμβρόσιος: Ευρίσκομαι πολύ κοντά στην έξοδο από την ενεργό εκκλησιαστική διακονία

40 χρόνια Αρχιερεύς, εκ των οποίων 38 χρόνια Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, συμπλήρωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Αμ...

40 χρόνια Αρχιερεύς, εκ των οποίων 38 χρόνια Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, συμπλήρωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Αμβρόσιος. Ο ίδιος σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε πει οτι το 2018 θα αποσυρθεί. Όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει παλαιότερα: "Σας έδωσα τα νιάτα μου, δεν θα σας φορτώσω και τα γερατιά μου, εργάστηκα χωρίς ανάπαυλα όλα αυτά τα χρόνια και ζητώ συγνώμη για τα λάθη και της παραλείψεις μου και συγχωρώ όλους όσους με πίκραναν και με ζημίωσαν" συμπληρώνοντας οτι "Θέλω να φύγω με ψηλά το κεφάλι, να με αγαπάτε αλλά να μη με λυπάστε".
Χθες απαντώντας μέσω του προσωπικού του ιστολογίου στο αφιέρωμά μας για την επέτειο της ενθρονίσεως του στην Μητρόπολή μας πριν από 28 χρόνια (διαβάστε εδώ), αφού μας ευχαρίστησε θερμά και βεβαίως μας συγκίνησε, δεν ξέχασε να μας ξαναθυμίσει, ότι φτάνει ο καιρός της εξόδου του από την ενεργό εκκλησιαστική διακονία σημειώνοντας οτι: "40 χρόνια Αρχιερεύς, εκ των οποίων 38 χρόνια Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Άρα ευρίσκομαι πλέον πολύ κοντά στη θύρα της εξόδου από την ενεργό εκκλησιαστική διακονία. Να ετοιμάζεσθε, λοιπόν, και να ετοιμάζωμαι!". 
Έγραψε χαρακτηριστικά: 
Ο καλός μας φίλος και καλός Καλαβρυτινός κ. Νικόλαος Κυριαζής, δημοσιογράφος καί εκδότης της ηλεκτρονικής εφημερίδος ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS, σήμερα μας εξέπληξε! Στην εφημερίδα του αφιερώνει ειδικό άρθρο για την ελαχιστότητά μας. Θυμήθηκε μια προσωπική μας επέτειο, ήτοι την ημέρα της ενθρονίσεώς μας στο Αίγιο. Τον ευχαριστώ εκ μέσης καρδίας για την αγάπη της καρδίας του και την πρός με τιμή και ως ανταπόδοση της αγάπης του αναδημοσιεύω το κείμενό του στο προσωπικό μας blog.
Αγαπητέ μου Νικόλαε, δέξου, παρακαλώ, τις θερμές ευχαριστίες μου. Ο Χριστός μας να σέ ευλογή! Η Παναγία μας να σέ προστατεύη!
Αίγιον, 19 Νοεμβρίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ:
40 χρόνια Αρχιερεύς, εκ των οποίων 38 χρόνια Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Άρα ευρίσκομαι πλέον πολύ κοντά στη θύρα της εξόδου από την ενεργό εκκλησιαστική διακονία. Να ετοιμάζεσθε, λοιπόν, και να ετοιμάζωμαι! http://mkka.blogspot.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.