Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλπάζει το Σκεπαστό - Νίκη με ανατροπή στην Άβυθο

Η ομάδα του Σκεπαστού κατάφερε να πανηγυρίσει ακόμα μία νίκη, αυτή τη φορά στο γήπεδο της Αβύθου, μετά την νίκη με 2-1 απέναντι στην Α...


Η ομάδα του Σκεπαστού κατάφερε να πανηγυρίσει ακόμα μία νίκη, αυτή τη φορά στο γήπεδο της Αβύθου, μετά την νίκη με 2-1 απέναντι στην Αναγέννηση/Αίαντα Συμπολιτείας. Έτσι, μοιράζεται την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με την Φλόγα Ροδιάς.
Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν τις απαιτήσεις της αναμέτρησης και μοιραία γνώρισαν ξανά την ήττα στην έδρα τους. Παρά το γεγονός πως προηγήθηκαν στο 35΄ με γκολ του παίκτη  αλλά και προπονητή, Στέφανου Τριανταφύλλου. Στο 42΄ με τον Γιώργο Μανίκα, η ομάδα του Σκεπαστού κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα πριν την ανάπαυλα.
Οι παίκτες του Χρήστου Μαγούλη σημείωσαν και δεύτερο γκολ στο 53΄ και πάλι τον Γιώργο Μανίκα που πέτυχε έτσι ζευγάρι τερμάτων, ενώ άνοιξε και αυτός λογαριασμό τερμάτων με την καινούργια του ομάδα. 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Καλαντζής, Χ. Χριστόπουλος, Μελισσουργός (71΄ Στίμος), Ε. Σταματόπουλος, Ντοντάϊ, Λάμμα, Ρίκκα, Ξηρουχάκης (57΄ Παλαιολογόπουλος), Σκούτας, Τριανταφύλλου, Σκέντζος (38΄ Τσέντζος).
ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Κ. Τραγότσαλος, Γ. Βορύλας, Ντόκος, Μηλιάκης, Μονοκρούσος, Μπαρκλέσιας (70΄ Κόρακας), Μανίκας, Βραχλιώτης (89΄ Γ. Καζανάς), Καράμπελας (79΄ Π. Τραγότσαλος), Δραγούτης

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:
Δ’ ΟΜΙΛΟΣ
Φλόγα Κάτω Καστριτσίου-Εθνικός Αιγίου 1-0
Λύκοι Διακοπτού-Άνω Καστρίτσι 2-2
Κεραυνός 2016-ΑΟ Αβύθου 0-1
Φλόγα Ρόδιας-Άρης Κουνινάς 1-0
Κεραυνός Σελιανιτίκων-Ζήρια-ΤΑΔ’93 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.