Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νύχτα συγκρούσεων σε Αθήνα και Πάτρα

Καθιερωμένες ειναι πλέον οι συγκρούσεις αντιεξουσιαστών και αστυνομίας κάθε επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Χθες βράδυ, Αθήνα Πά...

Καθιερωμένες ειναι πλέον οι συγκρούσεις αντιεξουσιαστών και αστυνομίας κάθε επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Χθες βράδυ, Αθήνα Πάτρα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης.  
Στην Αθήνα επίκεντρο και πάλι ήταν το Πολυτεχνείο όπου στήθηκαν οδοφράγματα τόσο στην πύλη της οδού Πατησίων όσο και σε εκείνη της οδού Στουρνάρη. Από εκεί ομάδες ατόμων εκτόξευαν προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ βροχή από πέτρες και βόμβες μολότοφ πραγματοποιώντας διαδοχικές επιθέσεις, ενώ σε μια προσπάθεια να προκαλέσουν τους ένστολους παρέδωσαν στην πυρά και μια ελληνική σημαία.
Οι αστυνομικοί στην προσπάθεια τους να ελέγξουν τους επιτιθέμενους και να τους περιορίσουν, προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική.
Μέχρι και λίγο μετά τις 01:00 τη νύχτα οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει σε 13 συλλήψεις και πέντε προσαγωγές, ενώ περίπου την ίδια ώρα έσβησαν και οι τελευταίες εστίες έντασης στην περιοχή.
Στην Πάτρα
Οι "μάχες" επεκτάθηκαν από το παράρτημα του Πανεπιστημίου σε όλο το κέντρο της πόλης με καταστροφές, φωτιές σε κάδους αλλά και σε αυτοκίνητα. 
Οι μολότοφ έπεφταν βροχή, δημιουργώντας μια αποπνικτική ατμόσφαιρα. Ακολούθησε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων και προσαγωγές αρκετών ταραξιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.