HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κουτρουμάνης: Όσο δεν ανακάμπτει η οικονομία θα υπάρχει πρόβλημα με το ασφαλιστικό

“Οι δηλώσεις Ντάισεμπλουμ δεν είναι κάτι καινούριο η Κυβέρνηση έχει αναλάβει κάποιες δεσμεύσεις η υποχρέωση της χώρας μας είναι να διατη...

“Οι δηλώσεις Ντάισεμπλουμ δεν είναι κάτι καινούριο η Κυβέρνηση έχει αναλάβει κάποιες δεσμεύσεις η υποχρέωση της χώρας μας είναι να διατηρήσει τις συνταξιοδοτικές δαπάνες σε συνάρτηση με το επίπεδο του ΑΕΠ”, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Βασίλη Αδαμόπουλο ο πρώην υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης 
Τόνισε ότι “όσο δεν ανακάμπτει η οικονομία θα υπάρχει πρόβλημα στο ασφαλιστικό”, προσθέτοντας πως “η σύνδεση των εισοδημάτων με τις εισφορές δεν είναι κατ’ ανάγκη λάθος, αλλά υπάρχει ακραία επιβάρυνση σε όσους έχουν υψηλές αποδοχές η οποία μπορεί να μην ισοφαρίσει την μείωση όσων έχουν χαμηλά εισοδήματα”.
Παράλληλα υπογράμμισε ότι “πρέπει να εφαρμόζονται έγκαιρα οι διατάξεις και όχι αναδρομικά, κάνοντας λόγο για βίαιη μεταβολή στο ΕΚΑΣ και τις επικουρικές στο δημόσιο που έχουν ήδη μειωθεί”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.