HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Χιλιάδες οι επισκέπτες της έκθεσης για τους μεγάλους αχαιούς πολιτικούς

Ήταν από τους ωραιότερους Οκτώβριους. Με 31 γεμάτες ημέρες που επέτρεψαν στην εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» να συμπράξει σε μια σπουδαία, πολ...

Ήταν από τους ωραιότερους Οκτώβριους. Με 31 γεμάτες ημέρες που επέτρεψαν στην εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» να συμπράξει σε μια σπουδαία, πολυδιάστατη εκδήλωση, και να τη ζήσει με μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, αναγνωρίσιμους, επιφανείς, απλούς, τους πάντες.
Μιλάμε για την έκθεση «Αχαιοί Πρωθυπουργοί, Πρόεδροι της Δημοκρατίας και της Βουλής». Που «έτρεξε» από τη μέρα των εγκαινίων, 1η του μήνα, μέχρι και χθες, τελευταία και τυχερή.
Η απήχηση ενθουσίασε τους ανθρώπους του Μουσείου. Συνολικά, πέρασαν τις πόρτες του επιβλητικού κτιρίου περί τα 3.000 άτομα. Από αυτά, τα 500 υπολογίζεται ότι ήρθαν τη μέρα των εγκαινίων, με «επικεφαλής» τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. Οι υπόλοιποι επισκέπτες ήσαν 1.500 μαθητές και συνοδοί, και άλλοι χίλιοι ήταν απλοί φιλίστορες πολίτες.
Θυμίζουμε ότι η έκθεση ήταν καρπός μιας γόνιμης συνεργασίας ανάμεσα στη Βουλή, το Μουσείο Τύπου, το Μουσείο και την «Πελοπόννησο», που διέθεσε δικό της υλικό, εντάσσοντας την έκθεση στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 130 χρόνια της.
Αυτά, ως προς το πιο τυπικό απολογιστικό μέρος. Ως προς το ακόμα πιο ουσιαστικό έχουμε να λέμε ότι η «Π» τιμήθηκε από την ανταπόκριση, και γιόρτασε για τα καλά την ευκαιρία που είχε να συνεργαστεί στην ξενάγηση νέων παιδιών στην έκθεση. Ηταν επίσης μια σπουδαία εμπειρία γόνιμη συνεργασία που είχαμε με τους ζεστούς, άψογα καταρτισμένους, φιλόξενους, ζωηρούς και πολύ ορεξάτους ανθρώπους του Μουσείου, όλων των βαθμίδων του. Ζήσαμε το καλό πρόσωπο της πόλης. Και δεν θα το ξεχάσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.