HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένωση Καλαβρυτινών Πάτρας - Θεατρική ομάδα «Ταξιδευτές της πρόζας»

Την Παρασκευή 4/11/2016 ο Δήμαρχος Πατρών κ. Κώστας Πελετίδης συνάντησε την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «Ταξιδευτές της πρόζας» της έν...

Την Παρασκευή 4/11/2016 ο Δήμαρχος Πατρών κ. Κώστας Πελετίδης συνάντησε την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «Ταξιδευτές της πρόζας» της ένωσης των Καλαβρυτινών της Πάτρας, για να τους γνωρίσει από κοντά και να τους ακούσει. Η ομάδα ενημέρωσε το Δήμαρχο μας για τον αγώνα της – για τις 251 Δωρεάν παραστάσεις που από τον Μάιο του 2009 μέχρι σήμερα έχει δώσει. Ζητήσαμε τη βοήθειά του, για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το γέλιο πάντα δωρεάν μέσα από τις παραστάσεις μας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε όλοι μας. Ο πρόεδρος της ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας κ. Νίκος Μαντάς συνόδευε την ομάδα. Τιμή στην ομάδα με την παρουσία τους έδωσαν ο πρόεδρος του πολιτιστικού φορέα κ. Βασίλης Θωμόπουλος αρωγός και φίλος των Ταξιδευτών και η ξεχωριστή κ. Τασία Μπιρλή, πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος του Αγίου Βασιλείου, αλλά και μέλος των Ταξιδευτών.
Τη Δευτέρα 7/11/2016 ο Δήμαρχος Πατρών είχε επιμεληθεί με αμέριστη φροντίδα τα αιτήματά μας, παρέχοντας μας χώρο φιλοξενίας στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο. Ο κ. Τάκης Πετρόπουλος και η κ. Αναστασία Παστουρματζή μαζί με τους εργαζόμενους του Σταδίου καλοδέχτηκαν το λαϊκό θεατρικό μπουλούκι προσφοράς , τους Ταξιδευτές της Πρόζας.   
Στις 13/11/2016 η θεατρική μας ομάδα έδωσε παράσταση με το έργο «Τελετή» του Παύλου Μάνεση  σε σκηνοθεσία Θοδωρή Στεφανίδη στο φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου Βυζαντινό με είσοδο πάντα ελεύθερη για τα μέλη του Συλλόγου της ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας αλλά και για τους  φίλους μας. Η ομάδα μας, αφιέρωσε την παράσταση στον ιδιοκτήτη του  ξενοδοχείου Βυζαντινό κ. Νίκο Μαντά, αλλά και στο προσωπικό του ξενοδοχείου που αυτά τα οκτώ χρόνια ήταν δίπλα μας.
Η ομάδα είναι πανέτοιμη και γυρίζει σελίδα για τα καλύτερα που έρχονται…
Η δημιουργός και υπεύθυνη κ. Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου ευχαριστεί τους ανθρώπους της ένωσης των Καλαβρυτινών της Πάτρας, τους φίλους των Ταξιδευτών και  τους ανθρώπους της ένωσης Καλαβρυτινών της Πάτρας με πρώτο τον κ. Νίκο Μαντά.
Όλοι μαζί οι Ταξιδευτές ευχαριστούμε τον πρώτο πολίτη της Πάτρας μας που αγκάλιασε και πίστεψε στο έργο μας, δίνοντας μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε στην πόλη μας, και όχι μόνο, το γέλιο μέσα από την παιδεία του θεάτρου.
Τα καλύτερα έρχονται
Κ. Δήμαρχε σας ευχαριστούμε
Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Αφροδίτη Σκαλτσά- Δημητρακοπούλου, ταμίας της ένωσης Καλαβρυτινών της Πάτρας , δημιουργός και υπεύθυνη της θεατρικής ομάδας Ταξιδευτές της Πρόζας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.