HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ για μεγάλα... πράγματα!

Το Σκεπαστό κατάφερε και πήρε ακόμη μία νίκη και δείχνει ικανό για πολύ μεγάλα πράγματα στην Γ΄Κατηγορία. Απέδωσε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο...

Το Σκεπαστό κατάφερε και πήρε ακόμη μία νίκη και δείχνει ικανό για πολύ μεγάλα πράγματα στην Γ΄Κατηγορία. Απέδωσε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη ολόκληρης της κατηγορίας. Οι ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Ομίλου Σκεπαστού έπαιξαν ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και προηγήθηκαν 0-3. Εκεί κατέβασαν... ταχύτητα με αποτέλεσμα να δεχθούν 2 τέρματα. Αυτή η νίκη είναι εφόδιο για την συνέχεια που φαίνεται πως θα είναι εξίσου εκθαμβωτική. Άλλωστε οι άνθρωποι της ομάδας δεν κρύβουν ότι η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό.
Τα γκολ για το Σκεπαστό: 13' αυτογκόλ ο Ζήσης, 45' Μηλιάκης, 63' Βραχλιώτης.
Τα γκολ για την Κουνινά: 71' και 75' ο Μητρόπουλος.
Στο 93' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μονοκρούσος για το Σκεπαστό.
Η σύνθεση του Σκεπαστού: Βαρελάς, Κ. Τραγότσαλος (66' Π. Μπάλιος / 78' Π. Τραγότσαλος), Κόρακας, Ντόκος, Μηλιάκης, Μονοκρούσος, Γ. Βορύλλας, Μανίκας, Βραχλιώτης, Καράμπελας (90' Γ. Καζανάς), Δραγούτης.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.