HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου

Την Τρίτη 8 Νοεµβρίου 2016 εορτή των Παµµεγίστων Ταξιαρχών εορτάζει και πανηγυρίζει µετά πάσης εκκλησιαστικής µεγαλοπρέπειας ο Ιερός Ναό...

Την Τρίτη 8 Νοεµβρίου 2016 εορτή των Παµµεγίστων Ταξιαρχών εορτάζει και πανηγυρίζει µετά πάσης εκκλησιαστικής µεγαλοπρέπειας ο Ιερός Ναός Παµµεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου την ετησίαν αυτού εορτήν.
Το πρόγραµµα έχει ως εξής:
∆ΕΥΤΕΡΑ 7/11, ώρα 7 µ.µ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιµανδρίτη π. ∆ωροθέου Χαραλαµπόπουλου, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς µας όστις θα κηρύξει και τον Θείον Λόγον.
Τρίτη 8/11, ώρα 7 π.µ.: Όρθος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασµιωτάτου Μητροπολίτου και Ποιµενάρχου της Ιεράς Μητροπόλεώς µας κ.κ. Αµβροσίου µε τη συµµετοχή του Ιερού Κλήρου και του λαού της πόλεώς µας.
Τους χορούς των ιεροψαλτών θα διευθύνουν οι καλλίφωνοι ιεροψάλτες του Ιερού Ναού κ. Ανδρέας Τασόπουλος και κ. Αθανάσιος Γεροντίνης.
Καλούνται οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές της πόλεώς µας ως και ο φιλεόρτος λαός όπως προσέλθουν και τιµήσουν την ως άνω εορτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.