HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευρωπαϊκή ημέρα οινοτουρισμού - Ανοικτά όλα τα οινοποιεία

Ανοιχτά θα είναι σήμερα Κυριακή, όλα τα οινοποιεία της Αχαΐας, αλλά και ολόκληρης χώρας με αφορμή την Ευρωπαϊκή ημέρα οινοτουρισμού. Τ...

Ανοιχτά θα είναι σήμερα Κυριακή, όλα τα οινοποιεία της Αχαΐας, αλλά και ολόκληρης χώρας με αφορμή την Ευρωπαϊκή ημέρα οινοτουρισμού.
Το κρασί είναι ένα διαβατήριο για να γνωρίσεις τον κόσμο, λένε. Μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου, το κλίμα του, τις παραδόσεις του, τον πολιτισμό του, μαθαίνεις τους ανθρώπους του.
Ένα τέτοιο ταξίδι μας καλούν οι Έλληνες οινοποιοί να κάνουμε μαζί με τα ελληνικά κρασιά. «Για πρώτη φορά σε αυτή τη διοργάνωση συμμετέχουν τα περισσότερα οργανωμένα οινοποιεία από πολλές περιοχές της Ελλάδας. Κρήτη, Πελοπόννησο, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, κεντρική Ελλάδα, βόρεια Ελλάδα από τη Θράκη μέχρι την Ήπειρο.
Φορούν τα καλά τους και περιμένουν τους επισκέπτες για να τους γνωρίσουν τον κόσμο τους, πώς καλλιεργείται το αμπέλι και πώς παράγεται το κρασί, να δοκιμάσουν, ν' απολαύσουν και αν θέλουν να προμηθευτούν ιδιαίτερους οίνους», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιάννης Βογιατζής, πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Αμπέλου και Οίνου, καλώντας εκδρομείς και καταναλωτές να τα επισκεφθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.