Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας σε λίμνη Δόξα και Τρίκαλα Κορινθίας

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών, στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει για το έτος 2016 ,ανακοινώνει την πραγματοπ...

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών, στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει για το έτος 2016 ,ανακοινώνει την πραγματοποίηση ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ-ΦΕΝΕΟ-ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
στις 04/12/2016 Ημέρα Κυριακή με πολύ οικονομική συμμετοχή που θα ανακοινωθεί σύντομα.Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Αναχώρηση 8,00 από την Πάτρα με κατεύθυνση την Λίμνη της ΔΟΞΑΣ που διαθέτει απαράμιλλο φυσικό κάλλος,εκεί θα έχουμε ελέυθερο χρόνο για βόλτα και απόλαυση του περιπάτου στην φύση καθώς και την επίσκεψή μας στο εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου .
Έπειτα θα αναχωρήσουμε για το ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για προσκύνημα.Στη συνέχεια θα περάσουμε το χωριό Γκούρα όπου θα θαυμάσουμε την υπέροχη πλατεία με την επιβλητική πετρόκτιστη εκκλησία αλλά και α αρχοντικά του 19 αιώνα.
Συνέχεια αναχώρηση για τα ΑΝΩ ΤΡΙΚΑΛΑ στα οποία σώζονται πολλά πετρόκτιστα αρχοντικά και εκκλησίες του 16 κ 18 αιώνα όπου ο επισκέπτης μπορεί να επισκεφθεί το αρχοντικό των Νοταράδων και τον περίφημο ναό του Αγ Νικολάου με τις αξιόλογες τοιχογραφίες και η ΙΜ Αγίου Βλασίου ,από τις σημαντικότερες μονές της Κορινθίας.
Έπειτα στα ΜΕΣΑΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περίπατο και μεσημεριανό φαγητό.
Τέλος θα πάρουμε τον δρόμο για τα ΚΑΤΩ ΤΡΙΚΑΛΑ κάνοντας ενδιάμεση στάση για καφέ.
Άφιξη στην Πάτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.