HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βαριά ήττα για Παναθηναϊκό, κατάρρευση για ΠΑΟΚ (|ΒΙΝΤΕΟ)

Με δύο ήττες έκλεισε ο ελληνικός απολογισμός στο Europa League αφού τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός έχασαν από τις Καραμπάκ και Σταν...

Με δύο ήττες έκλεισε ο ελληνικός απολογισμός στο Europa League αφού τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός έχασαν από τις Καραμπάκ και Σταντάρ Λιέγης εντός έδρας αντίστοιχα. Οι "πράσινοι" ουσιαστικά τέθηκε εκτός διοργάνωσης ενώ οι ελπίδες του ΠΑΟΚ, ψαλιδίστηκαν σημαντικά.

Μπαμ και... κάτω ο ΠΑΟΚ
Εφιάλτης του ΠΑΟΚ έγινε η Καραμπάγκ. Ο δικέφαλος ήταν και στην Τούμπα κακός κόντρα στους Αζέρους, που σκόραραν στην πρώτη τους ευκαιρία (1-0) κι έφεραν την ομάδα του Ίβιτς με την πλάτη στον τοίχο. 
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες, Μυστακίδης (61’ Περέιρα),Αθανασιάδης 

ΚΑΡΑΜΠΑΚ (Κουρμπάν Κουρμπάνοφ): Σέχιτς, Μεντβέντεφ, Χουσείνοφ, Σαντίκοφ, Αγκόλι, Αμιργκουλίεφ (64’ Μίτσελ), Γκαράγιεφ, Αλμέιδα, Κιντάνα, Μουάρεμ (88’ Ισμαΐλοφ), Εντλοβού



Στάνταρ... αποκλεισμένος ο ΠΑΟ!
Έσβησε… ουσιαστικά το ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού. Οι ελλιπείς πράσινοι –που έχασαν και τον Μπεργκ- κατέρρευσαν μετά την «φωτοβολίδα» του Σισέ και ηττήθηκαν με το βαρύ 3-0 από τη Σταντάρ Λιέγης. 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Ιβανόφ, Μολέντο, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Λουντ, Εμποκού, Ιμπάρμπο, Μπεργκ (29’ Λέτο).

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ (Γιοβάνοβιτς): Ουμπέρ, Φάι, Σολζ, Λαΐφης, Έλντερσον, Σισέ, Τρεμπέλ, Ζούνιορ, Ραμάν, Μπελφοντίλ, Σα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.