HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Στην Πάτρα ενόψει Καλλιθέας

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Τέμενης, ο Παναιγιάλειος ξεκίνησε ουσιαστικά την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώ...

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Τέμενης, ο Παναιγιάλειος ξεκίνησε ουσιαστικά την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Καλλιθέα, που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο «Γρ. Λαμπράκης» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος της Football League.
Ο τεχνικός τής ομάδας Λεωνίδας Βόκολος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Τσιλιγκίρη (δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο ματς πρεμιέρας με τα Χανιά) και Κοντοέ, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αλλά δεν θα είναι έτοιμος 100% την Κυριακή για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Από κει και πέρα, οι «μελανόλευκοι», θα προπονηθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή στο γήπεδο της Θύελλας Πατρών «Φ. Αραβαντινός».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.