HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Επιστροφή στο σπίτι με... πάρτι (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Όμορφη ατμόσφαιρα από τους Πατρινούς στις εξέδρες, με τον κόσμο να κυμαίνεται μεταξύ 3.500 και 4.000 είναι οι θεατές όλων των ηλικιώ...

Όμορφη ατμόσφαιρα από τους Πατρινούς στις εξέδρες, με τον κόσμο να κυμαίνεται μεταξύ 3.500 και 4.000 είναι οι θεατές όλων των ηλικιών που έχουν πλημμυρίσει το γήπεδο της Αγυιάς για να απολαύσουν την επιστροφή της Παναχαικής στην έδρα της.
Μεταξύ αυτών και ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης ενώ στα επίσημα βρέθηκε και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, επί σειρά ετών συμπαίκτης και φίλος του Κώστα Κατσουράνη.
Στην επίσημη πρώτη της Παναχαϊκής, στο "σπίτι" της η Πατρινή ομάδα, υποδέχτηκε το Λουτράκι και αφού έκανε στο 99΄το 2-1 πανηγύρισε την μεγάλη νίκη.
Στο  ματς προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι. Στο 70′ από κόρνερ, ο Αποστολάκης με προβολή ανοίγει το σκορ για το Λουτράκι, που αποτελεί και το πρώτο γκολ που δέχεται η Παναχαϊκή στο φετινό πρωτάθλημα.
Ωστόσο στην εκπνοή της αναμέτρησης, ο Κώστας Κωνσταντινίδης με κεφαλιά από κόρνερ του Φωτάκη, έδωσε το προβάδισμα στην Παναχαική και έκανε το 2-1!
Η Παναχαική ικανοποίησε στο έπακρο τον κόσμο που μετά από πολύ καιρό έσπευσε να την εμψυχώσει απέναντι στο Λουτράκι, το οποίο υποδέχθηκε μέσα στην έδρα της στο γήπεδο της Αγυιάς, όπου το κλίμα από πολύ νωρίς ήταν εορταστικό!
Η Παναχαική με τη σημερινή της νίκη διατηρεί την πρώτη θέση στον όμιλο της και μάλιστα με έξι βαθμούς διαφορά από τον Παναρκαδικό, που ηττήθηκε στη Βάρδα.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης Λουμπαρδέας, Ελευθεριάδης (73΄Πιτταράς), Μαστραντωνάκης (67΄Μωραίτης), Πολυχρόνης (56 Κωνσταντινίδης), Σιαλμάς.
ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Μεσολλόγγης): Διαμαντής, Παναγόπουλος (71΄ Τσώκος), Παπαναστασίου, Σιώκος, Μπριλάκης, Νικολαου, Γούλας (35΄Αποστολάκης λ.τ.), Μάγγος, Κωβαίος, Ζέρβος και Τσιώλης. 
Για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Γιάννης Τσεντούρος







ΑΘΛΗΤΙΚΑ- ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.