Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Νοσοκομείο με αδιαθεσία ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος

Μια ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε σήμερα το απόγευμα, οδήγησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο στο Νοσοκ...

Μια ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε σήμερα το απόγευμα, οδήγησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο στο Νοσοκομείο Αιγίου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.gr.
Όπως αναφέρουν οι θεράποντες γιατροί, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και ο ίδιος θα παραμείνει στο νοσηλευτικό ίδρυμα για να ολοκληρώσει μια σειρά εξετάσεων, ώστε αύριο κιόλας να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στα καθήκοντά του. Μάλιστα ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος, όπως μας μετέφεραν ασθενείς και συνοδοί τους που τον είδαν να εισέρχεται στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου και δεν σταμάτησε να συνομιλεί με τον κόσμο, ευχόμενος περαστικά σε όλους και λαμβάνοντας αντίστοιχα κι ο ίδιος ευχές.
Ευχές και από το kalavrytanews.com για γρήγορη ανάρρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.