Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τσίπρας από την Κούβα: Το παράδειγμα του Φιντέλ θα μας συντροφεύει πάντα (BINTEO)

«Αποχαιρετούμε τον Κομαντάντε Φιντέλ, εδώ από την πλατεία της Επανάστασης, όπως αρμόζει σε αυτόν τον μεγάλο επαναστάτη του 20ού αιώνα»....

«Αποχαιρετούμε τον Κομαντάντε Φιντέλ, εδώ από την πλατεία της Επανάστασης, όπως αρμόζει σε αυτόν τον μεγάλο επαναστάτη του 20ού αιώνα». Με τα λόγια αυτά ξεκίνησε τον επικήδειο λόγο του ο Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Φιντέλ Κάστρο στην Αβάνα.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός ήταν ο μοναδικός Ευρωπαίος αρχηγός κράτους που παραβρέθηκε στην εκδήλωση καθώς οι περισσότερες χώρες έστειλαν δεύτερης και τρίτης σειράς αξιωματούχους. Εξαίρεση είναι οι χώρες της Λατινικής Αμερικής που έχουν αριστερές κυβερνήσεις. 
Κατά την άφιξή του στην πρωτεύουσα της Κουβάς, ο Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει ότι «Είναι μεγάλη τιμή και συγκίνηση να βρίσκομαι στην Κούβα, διανύοντας χιλιάδες χιλιόμετρα, για να αποτίσω φόρο τιμής σε έναν μεγάλο ηγέτη που ενέπνευσε όχι μόνο τον κουβανικό λαό και τους λαούς της Λατινικής Αμερικής, αλλά και την επαναστατική φλόγα σε όλον τον κόσμο» 
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα ξημερώματα Πέμπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.