Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της Ημέρας 8-11-2016

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικού...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, 27χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από 06.11.2016 έως 07.11.2016 στο Ριόλο Αχαίας αφαίρεσαν από οικία ιδιοκτησίας 63χρονου ημεδαπού, οικιακές συσκευές, μια γεννήτρια παράγωγης ηλεκτρικού ρεύματος και ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα συνολικής αξίας δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ. Οι δράστες αναζητούνται.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 22χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και ένας μεταλλικός τριφτής με υπολείμματα της ίδιας ουσίας.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου-ων δράστη-ων για κλοπή
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή, οι οποίοι χθες το μεσημέρι στην Ποροβίτσα Ακράτας εισήλθαν σε κατοικία 54χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ευρώ, προσωπικά και οικιακά είδη καθώς και τιμαλφή συνολικής αξίας δώδεκα χιλιάδων πεντακοσίων (12.500) ευρώ. Οι δράστες αναζητούνται.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αλλοδαπού για παράβαση του Νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας
Από τους αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος χθες το βράδυ στην Πάτρα, προκάλεσε σωματικές βλάβες στην 13χρονη κόρη του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. Ο δράστης αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.

Συνελήφθη ακόμη ένα μέλος της εγκληματικής οργάνωσης των αρχαιοκαπήλων
Πρόκειται για 39χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών
Συνελήφθη, χθες (7-11-2016) το βράδυ στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πατρών για συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση των αρχαιοκαπήλων, που είχε εξαρθρώσει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών τον προηγούμενο μήνα.
Ειδικότερα, σε βάρος του 39χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της παράβασης νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων και της υπεξαίρεσης μνημείων κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Πατρών.
Υπενθυμίζεται ότι, η εγκληματική οργάνωση είχε εξαρθρωθεί από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ενώ είχαν συλληφθεί είκοσι έξι μέλη της και είχε κατασχεθεί πληθώρα αρχαίων αντικειμένων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.