Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αντιπλημμυρικά έργα στο Σελινούντα προϋπολογισμού 700.000 ευρώ

Ξεκινούν τις επόμενες ημέρες οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης αντιπλημμυρικών έργων σε διάφορα σημεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελ...

Ξεκινούν τις επόμενες ημέρες οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης αντιπλημμυρικών έργων σε διάφορα σημεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μετά από την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων.
Συγκεκριμένα, μετά τις επιτυχημένες παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας στους ποταμούς Πείρου και Παραπείρου, οι οποίες έδρασαν αποτελεσματικά και απέτρεψαν τα όποια πλημμυρικά φαινόμενα στις τελευταίες θεομηνίες, ένα ακόμα έργο αντιπλημμυρικής προστασίας ξεκινά άμεσα.
Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου υπεγράφη σύμβαση για «Εργασίες συντήρησης-αποκατάστασης υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων για το ποταμό Σελινούντα».
Με το έργο αυτό, προϋπολογισμού 700.000 ευρώ, θα κατασκευαστούν αναβαθμοί, κοιτοστρώσεις και τοιχία κατά μήκος του ποταμού, για την προστασία των παρόχθιων ιδιοκτησιών, οδών, του ζωικού κεφαλαίου και της αγροτικής παραγωγής από τον κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων.

«Η Περιφέρεια εκτελεί σημαντικό έργο για την ασφάλεια των πολιτών. Τα αντιπλημμυρικά έργα, οι αποκαταστάσεις των επαρχιακών οδών, οι τοποθετήσεις στηθαίων και οι διαγραμμίσεις, οι οδοφωτισμοί είναι έργα που έχουμε δώσει προτεραιότητα και υλοποιούμε, με γρήγορο ρυθμό, με σκοπό να θωρακίσουμε τις υποδομές του νομού μας και να διασφαλίσουμε τους συμπολίτες μας έναντι των καιρικών φαινομένων» σημείωσε ο Γρ. Αλεξόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.