Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το 3ο Συνέδριο των ΑΝΕΛ- Επανεξελέγη πρόεδρος ο Πάνος Καμμένος

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 11 - 13 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) το 3ο Συνέδριο...

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 11 - 13 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) το 3ο Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Ο Πάνος Καμμένος επανεξελέγη πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο 3ο Συνέδριο του κόμματος και δια βοής και με ψηφοφορία. Αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Βουρίδης.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, στην ομιλία του στο 3ο Συνέδριο του κόμματος, υπογράμμισε ότι «στις επόμενες μέρες, μήνες και ώρες θα δικαιωθούμε για την πολιτική μας».
Είπε ότι η χώρα μπαίνει στον δρόμο εξόδου από τα Μνημόνια, τους δανειστές, τις υποδείξεις, τη φτώχεια, την ανεργία και το χρέος, ενώ ειδικά για το τελευταίο επισήμανε την πάγια θέση των ΑΝΕΛ για διαγραφή του, προσθέτοντας: «Ήρθε η ώρα να δικαιωθούμε».
Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε το 3ο Συνέδριο των ΑΝΕΛ ως το πλέον παραγωγικό, προσθέτοντας ότι ήρθε η ώρα να ανοίξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τις πόρτες τους στους νέους ανθρώπους και να γίνουν κίνημα πλειοψηφίας.
Ζήτησε από το Σώμα του Συνεδρίου να εγκρίνει την πρότασή του για ανάδειξη του Παναγιώτη Σγουρίδη στη θέση του αντιπροέδρου του κόμματος, ώστε, σε συνεργασία με τον νέο γενικό γραμματέα, να ξεκινήσει την πλήρη ανασυγκρότηση των ΑΝΕΛ.
Ταυτόχρονα, και επισημαίνοντας ότι η παρέμβασή του οφείλεται στο γεγονός ότι «τις τελευταίες ημέρες κάποιοι επιχείρησαν να μετατρέψουν το εσωτερικό των ΑΝΕΛ σε πεδίο μάχης με αφορμή τη θέση του γενικού γραμματέα», πρότεινε για τη θέση αυτή τον Θύμιο Δρόσο.
«Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εμπλακούν όλοι όσοι θέλουν στις εσωτερικές μας διαδικασίες, αλλά θα εμπλακούν με όρους αλληλεγγύης, θα εμπλακούν όλοι, αλλά χωρίς ομάδες, γκρουπ ή παρέες» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι η πρότασή του δεν συνιστά παραβίαση του Καταστατικού των ΑΝΕΛ.
Ακόμα, ο πρόεδρος του κόμματος είπε ότι μπορεί οι ΑΝΕΛ να ξεκίνησαν με «όπλο» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μέσω αυτών θα εκτοξεύονται «φίλια πυρά» και ως εκ τούτου πρότεινε η Επιτροπή Δεοντολογίας των ΑΝΕΛ να καθαιρεί από τις θέσεις ευθύνης οποινδήποτε εκτοξεύει τέτοια πυρά «χωρίς άλλη διαδικασία, θα έλεγα και χωρίς καν παραπομπή».

«Τέρμα η εσωστρέφεια» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Επιπλέον, είπε ότι από τούδε και στο εξής κανένας υπουργός, βουλευτής ή κυβερνητικό στέλεχος θα πραγματοποιεί επισκέψεις χωρίς συνεννόηση με τις Συντονιστικές Επιτροπές, οι οποίες θα αναβαθμιστούν και θα παράγουν πολιτική σχετικά με τις τοπικές κοινωνίες.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ όρισε, ακόμα, ως υπεύθυνο σύνδεσμο μεταξύ κυβέρνησης, Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Γραμματειών του κόμματος, τον βουλευτή Β’ Πειραιά, Δημήτρη Καμμένο.
Ειδικά για τις Γραμματείες του κόμματος, είπε ότι θα επεξεργάζονται τα νομοσχέδια και θα καταθέτουν τη γνώμη τους στην ΚΟ, πριν αυτά φθάσουν στη Βουλή, ενώ από την άλλη οι βουλευτές θα συμμετάσχουν στις συνεδριάσεις των Γραμματειών.
Τέλος, ο κ. Καμμένος είπε ότι στις επόμενες εκλογές που θα διεξαχθούν το 2019, τα ψηφοδέλτια θα καταρτιστούν από τις Συντονιστικές Επιτροπές και τις τοπικές κοινωνίες.

Δικαιωμένος από τις επιλογές των ΑΝΕΛ
Χθες, και πάλι από το βήμα του Συνεδρίου του κόμματός του, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε δικαιωμένος από τις επιλογές που έχουν κάνει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τα τελευταία δύο χρόνια.
Το συνέδριο, στο οποίο έδωσαν το «παρών» οι υπουργοί Νίκος Παππάς και Χρήστος Σπίρτζης, ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με την ομιλία του κ.Καμμένου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος δήλωσε επίσης δικαιωμένος από την επιλογή να στηρίξει την κυβέρνηση, αλλά και για τη σκληρή μάχη, όπως είπε, που δόθηκε με τους δανειστές. Ο κ. Καμμένος δεν παρέλειψε να δηλώσει και την ικανοποίησή του για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.
«Σε δύο μήνες συμπληρώνουμε δύο χρόνια από τη στιγμή που αναλάβαμε κυβερνητικές ευθύνες. Δώσαμε σκληρό αγώνα κατά της λιτότητας, της διαπλοκής, της διαφθοράς, των συμφερόντων, της παγκοσμιοποίησης. Και αυτό το ζήτημα αναδεικνύεται πλέον σε  παγκόσμιο, πράγμα που φαίνεται και από το αποτέλεσμα των πρόσφατων αμερικανικών εκλογών», είπε χαρακτηριστικά.
Κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου ο κ. Καμμένος κάθισε ανάμεσα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και τη σύζυγό του, Έλενα Τζούλη, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της τη μοναχοκόρη τους. Βασικό σύνθημα του συνεδρίου των ΑΝΕΛ είναι «Σήμερα, το αναγκαίο καλό, ακόμη πιο αναγκαίο».

Το συνέδριο, στο οποίο έδωσαν το παρών οι υπουργοί Νίκος Παππάς και Χρήστος Σπίρτζης, άρχισε την Παρασκευή το απόγευμα το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με την ομιλία του κ.Καμμένου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.
Ο υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος δήλωσε επίσης δικαιωμένος από την επιλογή να στηρίξει την κυβέρνηση, αλλά και για τη σκληρή μάχη, όπως είπε, που δόθηκε με τους δανειστές. Ο κ. Καμμένος δεν παρέλειψε να δηλώσει και την ικανοποίησή του για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.
«Σε δύο μήνες συμπληρώνουμε δύο χρόνια από τη στιγμή που αναλάβαμε κυβερνητικές ευθύνες. Δώσαμε σκληρό αγώνα κατά της λιτότητας, της διαπλοκής, της διαφθοράς, των συμφερόντων, της παγκοσμιοποίησης. Και αυτό το ζήτημα αναδεικνύεται πλέον σε παγκόσμιο, πράγμα που φαίνεται και από το αποτέλεσμα των πρόσφατων αμερικανικών εκλογών», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.