HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 2-11-2016

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από την  22.10.2016 έως 31.10.2016 στο Αίγιο, αφού παραβίασαν παράθυρο οικίας 60χρονης ημεδαπής, εισήλθαν στο εσωτερικό της και αφαίρεσαν κοσμήματα και τιμαλφή, συνολικής αξίας είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ. Οι δράστες αναζητούνται.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι την 31-10-2016 στην Πάτρα, παραβίασαν κεντρική πόρτα οικίας 41χρονου ημεδαπού, εισήλθαν στο εσωτερικό της και αφαίρεσαν κοσμήματα, συνολικής αξίας δεκαοκτώ χιλιάδων (18.000) ευρώ. Οι δράστες αναζητούνται.

Σύλληψη ημεδαπού, που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, 29χρονος ημεδαπός, διότι  σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του  εκκρεμούσαν: α) ένταλμα Σύλληψης του Γ΄ Ανακριτή  Πρωτοδικείου Πατρών και β) βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πατρών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σύλληψη  αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαίας, 35χρονος  αλλοδαπός υπήκοος Αλγερίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε   μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Λαμπεία Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου 54χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που  διενεργήθηκε σε όχημα του και στην οικία του βρέθηκαν  και κατασχέθηκαν (40) γραμμάρια μεθαδόνη  και δεκατρία ναρκωτικά  δισκία.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί στα Βρανά Ηλείας  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, 60χρονος ημεδαπός,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου δράστη ο οποίος στις Αρχές Οκτωβρίου, εξαπάτησε εκπρόσωπο εταιρείας με έδρα στην Ηλεία, στον οποίο απέστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και για ολοκλήρωση παραγγελίας, στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, αναφέροντας ψευδώς ότι ανήκουν σε εταιρεία με έδρα την Βουλγαρία, με αποτέλεσμα να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των (8.003) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη  ημεδαπού  για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, 95χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Μεσολογγίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης εννέα ετών και χρηματική ποινή εβδομήντα πέντε χιλιάδων ευρώ, για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή βεγγαλικών ,πυροτεχνημάτων ,παιδικών αθυρμάτων φωτοβολίδων και συσκευών εκτόξευσης
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στην Κυψέλη Αγρινίου,  από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, τρεις ημεδαποί, άνδρες, ηλικίας 50, 49 και 33 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα ιδιοκτησίας του 50χρονου και στο χώρο αποσκευών του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα αυτοσχέδια βεγγαλικά,  καθώς επίσης και μια μπαταρία πρόσφορη για σύνδεση και ανάφλεξη των ανωτέρω αυτοσχέδιων βεγγαλικών.

Σύλληψη ημεδαπού  για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Βόνιτσα,  από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών και χρηματική ποινή (29.000) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.