HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 18-11-2016

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήμ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος σε αστυνομικό  έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους οκτώ γραμμαρίων και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα της ίδιας ουσίας.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίου
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε γενόμενο έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς, αντίστοιχα, Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί, συνολική, ποινή φυλάκισης δύο ετών και δέκα μηνών για απάτη και πλαστογραφία.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (106) αβολίδωτα φυσίγγια πυροβόλου όπλου και δεκατρείς κροτίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.