HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα το 17ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο της ΠΑΣΥΝΟ - ΕΣΥ

Για δέκατη έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το ετήσιο συνέδριο της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Νοσηλευτικής Ομοσπονδίας του Εθνικού Συστήματος ...

Για δέκατη έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το ετήσιο συνέδριο της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Νοσηλευτικής Ομοσπονδίας του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ), θα λάβει μέρος αυτή τη φορά στην όμορφη πόλη των Καλαβρύτων, από 2 έως και 4 Δεκεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Kalavrita Canyon Hotel.
Οι νοσηλευτές και άλλοι επαγγελματίες υγείας οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ενεργά, μπορούν να μετακινηθούν με τα λεωφορεία που θα μισθώσει η ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ από διάφορες πόλεις.
Οι  ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την μετακίνηση τους στέλνοντας email στo travel@pasyno2016.gr
Προθεσμία δήλωσης μετακίνησης: 25 Νοεμβρίου 2016.
Η ανακοίνωση της η ΠΑΣΥΝΟ - ΕΣΥ έχει ως εξής:
"Περιμένουμε παλιούς και νέους συναδέλφους να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις, κυρίως όμως εμπειρίες για την εργασιακή πραγματικότητα όπως τη ζούμε καθημερινά σε όλες τις γωνιές της πατρίδας μας.
Όπως όλα δείχνουν, τα Καλάβρυτα στις 2 του Δεκέμβρη θα φιλοξενήσουν εκατοντάδες Νοσηλευτές απ' όλα τα μέρη της χώρας, σε ένα ακόμη λαμπρό συνέδριο των Νοσηλευτών και των Νοσηλευτριών που διαχρονικά δείχνουν πως ξέρουν και να προάγουν την επιστήμη τους, γνωρίζουν καλά όμως και να διασκεδάζουν απολαμβάνοντας τα απαράμιλλα θέλγητρα της ελληνικής φύσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.