• ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 12-11-2016

  Reporter: Κυριαζής Νίκος
  Published: Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016
  A- A+
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
  Σύλληψη ενός ανήλικου ημεδαπού για κλοπή
  Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 16χρονος ημεδαπός,  ο  οποίος ενεργώντας από κοινού με άγνωστο συνεργό του, είχαν αφαιρέσει ενδύματα συνολικής αξίας εβδομήντα ευρώ περίπου, από δύο καταστήματα στο κέντρο της πόλης. Τα ενδύματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους υπεύθυνους των καταστημάτων.

  Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
  Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από 1-10-2016 μέχρι και 10-11-2016, σε περιοχή της Πάτρας, μετέβησαν σε χώρο εταιρείας που έχει διακόψει την λειτουργία της, όπου αφαίρεσαν εσωτερικές πόρτες αλουμίνιου, τρεις μονάδες κλιματιστικών, δέκα τροχούς από σταθμευμένα οχήματα, ένα παλιό πολύγραφο - μουσειακό κομμάτι και δύο δετικές μηχανές. Οι δράστες αναζητούνται.

  Σύλληψη ενός ημεδαπού, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας
  Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι προσέβαλλε την γενετήσια αξιοπρέπεια δύο ημεδαπών γυναικών με φράσεις και άσεμνες χειρονομίες.
 • No Comment to " ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 12-11-2016 "