HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Σοφία Ρήγα έτρεξε με τα παιδιά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας

Σε μια όμορφη γιορτή την Τρίτη το πρωί  8 Νοεμβρίου 2016 και στον χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας μαθητές και εκπαιδευτικοί να...

Σε μια όμορφη γιορτή την Τρίτη το πρωί  8 Νοεμβρίου 2016 και στον χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας μαθητές και εκπαιδευτικοί να φιλοξένησαν την πρώτη Ελληνίδα που τερμάτισε στον 32ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας στο Παναθηναϊκό Στάδιο το 2011 και φέτος τίμησε την χώρα μας τρέχοντας και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο την κ. Σοφία Ρήγα (από την Κέρτεζη Καλαβρύτων) μαζί με τον προπονητή της κ. Γιάννη Δαγκόγλου και  την δική μας κ. Μαρία Φιλιππακοπούλου.
Η Σοφία τους κέρδισε με την απλότητα και το χαμόγελό της αφού δεν χάλασε χατήρι σε κανένα παιδί δίνοντας αυτόγραφα και βγάζοντας φωτογραφίες με όλα τα παιδιά.
Ο Γιάννης τους  μίλησε για τον αθλητισμό τους  έδειξε φωτογραφίες από τις προπονήσεις της Σοφίας με τα ατελείωτα πέρα δώθε σε δρόμους πλάζ, βουνά και τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016.
Στο τέλος, κατά τάξη, έτρεξαν  μαζί της το γύρο του Σχολείου και της ευχήθηκαν από καρδιάς να είναι γερή, δυνατή, υγιής και να μας κάνει πάντα περήφανους με τις επιδόσεις της…


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.