HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ισχυρή νεροποντή με αρκετά προβλήματα (video - foto)

Προβλήματα σε αρκετά σημεία του ορεινού επαρχιακού δικτύου της Αχαΐας έχει προκαλέσει η έντονη βροχή λόγω πτώσης χωμάτων στον δρόμο.  ...

Προβλήματα σε αρκετά σημεία του ορεινού επαρχιακού δικτύου της Αχαΐας έχει προκαλέσει η έντονη βροχή λόγω πτώσης χωμάτων στον δρόμο. 
Έντονα φαινόμενα είχαμε σε ολόκληρη την ορεινή Αχαΐα, ενώ όπως μας ενημερώνει η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στην επαρχιακή οδό Ακράτας-Ζαρούχλας, έχει διακοπεί, στο 19ο και στο 21ο χιλιόμετρο, γιατί από την ισχυρή βροχόπτωση αποκολλήθηκαν βράχια και χώματα, τα οποία έχουν καταπέσει στο οδόστρωμα. Προβλήματα έχουν παρουσιαστεί στην Χακλανδρίτα (Μοίρα).
Στην Ε.Ο. Πούντας-Καλαβρύτων που αντιμετώπιζε πρόβλημα νωρίς το πρωί, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία ενώ γίνονται προσπάθειες για άμεση αποκατάσταση στην σιδηροδρομική γραμμή του Οδοντωτού, που έχει διακοπεί σε σημεία όπου έχουν πέσει φερτά υλικά.
Πούντας - Καλαβρύτων νωρίς το πρωί

Τα ποτάμια έχουν "κατεβασιές" αλλα δεν υπάρχουν προς το παρών προβλήματα. Χρειάζεται όμως ιδιαίτερη προσοχή.
Δείτε βίντεο από τον Ερύμανθο στο γεφύρι του Αη Γιώργη και την έντονη βροχόπτωση στα Τριπόταμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.