HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: "Pink the city 2016" ενάντια στον καρκίνο του μαστού (VIDEO - PICS)

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στην Πάτρα, ο περίπατος ζωής "Pink the City", μιά πρωτοβ...

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στην Πάτρα, ο περίπατος ζωής "Pink the City", μιά πρωτοβουλία του Συλλόγου Άλμα Ζωής Αχαΐας. Πρόκειται για δράση ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Μικροί και μεγάλοι φορώντας ροζ μπολουζάκια περπάτησαν 1,5 χλμ από τα Ψηλά Αλώνια ως τον μόλο της Αγίου Νικολάου, ενώ χιλιάδες ροζ μπαλόνια γέμισαν τον ουρανό της Αχαϊκής πρωτεύουσας. 
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η δράση συμβολίζει τα βήματα από το σκοτάδι, την κατάθλιψη και την αρρώστια στη ΖΩΗ, την ΕΛΠΙΔΑ και το ΦΩΣ.
Στο τέλος της διαδρομής, στον Μόλο της Αγίου Νικολάου,  όσες κυρίες το επιθυμούσαν, έκοψαν τα μαλλιά τους για να τα δωρίσουν προκειμένου να φτιαχτούν περούκες για γυναίκες που βρίσκονται σε χημειοθεραπεία και δεν μπορούν να τις αγοράσουν.
Την εκδήλωση παρουσίασε η Εύη Αδάμ.










Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.