Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Καλάβρυτα στην έκθεση "NOSTOS EXPO" (φωτο)

Στην μεγάλη έκθεση "NOSTOS EXPO" που πραγματοποιείται  στο Γρίμποβο Ναυπάκτου σημετέχει ο Δήμος Καλαβρύτων.  Το περίπτερο το...

Στην μεγάλη έκθεση "NOSTOS EXPO" που πραγματοποιείται  στο Γρίμποβο Ναυπάκτου σημετέχει ο Δήμος Καλαβρύτων. 
Το περίπτερο του Δήμου που ετοιμάστηκε σε συνεργασία Δήμου, Χιονοδρομικού, της Ένωσης Ξενοδόχων και τουριστικών καταλυμάτων επαρχίας Καλαβρύτων, της δημοτικής επιχείρησης Σπηλαίων Λιμνών, τον φορέα Διαχείρισης Χελμού - Βουραϊκού και τους  Επαγγελματίες Εναλλακτικού Τουρισμού των Καλαβρύτων, έχει στηθεί και είναι έτοιμο να το επισκεφθούν οι επισκέπτες της έκθεσης.
H «NOSTOS» 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος και αποτελεί την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού παγκοσμίως.
Η έκθεση συνιστά τον απόλυτο προορισμό για όλους τους Έλληνες επαγγελματίες και επιχειρήσεις του κλάδου.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων από τον χώρο της έκθεσης δήλωσε: 
"Αξιοποιούμε και εκμεταλλευόμαστε,κάθε δυνατότητα και κάθε ευκαιρία,που προσφέρεται και κάνουμε πάν το δυνατό, να προβάλλουμε και να προωθήσουμε τα μοναδικά συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις μας και τους επαγγελματίες μας και να αναδείξουμε,τις νέες και καινοτόμες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και προτάσεις,τόσο των δημοτικών μας επιχειρήσεων, (All inclusive e-booking, info kiosk,κλπ), όσο και των ιδιωτών και ιδίως των νέων μας (trekking,ski 4 all,outdoor activities κλπ)".




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.