Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η media day του Απόλλωνα CARNA

Ο Απόλλων CARNA έκανε ένα μικρό διάλλειμα από την προετοιμασία του για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ και παίκτες και προπονητής ...

Ο Απόλλων CARNA έκανε ένα μικρό διάλλειμα από την προετοιμασία του για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ και παίκτες και προπονητής τέθηκαν στη διάθεση των εκπροσώπων του τύπου, λίγες μόλις ημέρες πριν από το πρώτο τζάμπολ της Basket League.
Οι “μελανόλευκοι” μίλησαν για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας τους, τους στόχους που έχουν θέσει για τη φετινή χρονιά καθώς επίσης και για το παιχνιδι της Κυριακής με την ‘”Ενωση” στην Περιβόλα.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Κώστας Μέξας (προπονητής Απόλλων CARNA): «Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε να είμαστε σε διαφορετική κατάσταση λίγο πριν το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Μετά τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Κόροιβο Αμαλιάδας τα πράγματα δεν είναι όπως τα υπολογίζαμε καθώς οι τραυματισμοί κάποιων παικτών μας έχουν επηρρεάσει πάρα πολύ. Πρεπει όμως να διαχειριστούμε τα προβλήματα, να μείνουμε ενωμένοι και να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται για το παιχνίιδ με την ΑΕΚ. Με εξαίρεση τα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε με Ολυμπιακό και Άρη, δυστυχώς στη συνέχεια εξαιτίας τραυματισμών δεν μπορέσαμε νε παίξουμε χωρίς απουσίες. Έχουμε να κάνουμε προπόνηση όλοι μαζί μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό σίγουρα με προβληματίζει.
Σε ότι αφορά στο παιχνίδι της Κυριακής, η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα από πέρυσι και οι ρόλοι του καθενός είναι πιο ξεκάθαροι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι
είναι πολύ θετικό να βλέπουμε οκτώ ομάδες από την περιφέρεια να αγωνίζονται στο πρωτάθλημς της Basket League. Ελπίζουμε να ανταποκριθούμε όλες οι ομάδες της επαρχίας και εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Δημήτρης Βεργίνης (αρχηγός Απόλλων CARNA): Να ευχηθούμε να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωταθλημα και επιτυχίες στις ομάδες μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τη φετινή χρονιά στον Απόλλωνα έχουμε αλλάξει αρκετούς παικτες σε σχέση με πέρυσι. Έχουν έρθει πολλά νέα πρόσωπα και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι μέρα με τη μέρα να δεθούμε σαν ομάδα, να αποκτήσουμε τη χημεία που θέλουμε και από εκει και πέρα μαζί με το όμορφο μπάσκετ που θέλουμε να παίζουμε να καταφέρνουμε να παίρνουμε και τις νίκες που χρειαζόμαστε.
Την Κυριακή ξεκινάμε με ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς υποδεχόμαστε την ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάποιους τραυματισμούς συμπαικτών μας για αυτό και θα πρέπει να αλλάξουμε το τρόπο παιχνιδιού μας. Η ΑΕΚ φέτος είναι πολύ ισχυρή ομάδα και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
Σιγουρα περιμένουμε ένα δυνατό παιχνιδι και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι πρεμιέρα του πρωταθληματος και θέλουμε και τον κόσμο μας στο πλευρό μας και όχι μονο στο παιχνιδι της Κυριακής αλλά και σε όλη τη διαρκεια της σεζόν”.

Γιώργος Τσιάρας (παίκτης Απόλλων CARNA): Κατάρχην να ευχηθώ να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους τους παίκτες και με την ευχή η ομάδα μας να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της. Την Κυριακή υποδεχόμαστε στην έδρα μας έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Η ΑΕΚ είναι πολύ πιο βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις, έχει ενισχυθεί πάρα πολύ και θεωρώ ότι ειναι πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κοντρολάρουμε την ενέργεια και τη μαχητικότητα του αντιπάλου μας για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Γιώργος Διαμαντάκος (παίκτης Απόλλων CARNA): “Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή χρονια και παράλληλα να αξιοποιήσω την κάθε ευκαιρία που θα μου δώσει ο προπονητή μου. Για τη φετινή χρονιά υπάρχουν πολλες ομάδες οι οποίες έχουν ενισχυθεί ιδιαίτερα και περιμένουμε ένα πρωτάθλημα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων.
Σε ότι αφορά στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ, η αλήθεια είναι ότι είχαμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς και αυτό δεν μας βοήθησε να προετοιμαστούμε όπως θα έπρεπε για την πρεμιέρα όμως, δεν θα σταματήσουμε σε αυτό, οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτούς. Το μόνο που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας κόντρα στην ΑΕΚ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.