HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Mε πολύ μεγάλη συμμετοχή η έναρξη μαθημάτων Σκάκι

M ε πολύ μεγάλη συμμετοχή παιδιών-εφήβων-νέων (56 άτομα) ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ),  Αθλητικό Σωμα...

Mε πολύ μεγάλη συμμετοχή παιδιών-εφήβων-νέων (56 άτομα) ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ),  Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, ξεκίνησε Τετάρτη 19/10/2016 τα μαθήματα ζατρικίου που πραγματοποιεί οργανωμένα-συστηματικά κάθε Τετάρτη και  την φετινή Σχολική Χρονιά 2016-2017, από καταξιωμένους-πτυχιούχους προπονητές ζατρικίου.
Ακολουθεί  το σχετικό πρόγραμμα:
ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ  Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων, ώρα 13.15-14.15
ΤΜΗΜΑ ΜΕΣΑΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων, ώρα 14.15-15.15
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων, ώρα 15.15-16.15
ΤΜΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΩΝ Γυμνάσιο Καλαβρύτων, ώρα 16.30-18.00.
Η 1η αυτή συνάντηση και εμπειρία με  τα παιδιά και τους έφηβους, ήταν πολύ ενθαρρυντική και καθρεφτίζει την αποδοχή που έχει το σκάκι στην τοπική (και όχι μόνο) κοινωνία.
Προγραμματίζονται επίσης, και ζωντανά μαθήματα skype μέσω υπολογιστή από τον έμπειρο Σκακιστή και Δάσκαλο κ. Γκριντ Μπλέικερ, καθώς και περιοδικές εκπαιδευτικές συναντήσεις με τον γνωστότατο Καθηγητή και Συγγραφέα σκάκι κ. Νίκο Καμπάνη, όπως και εντατικές προπονήσεις Αθλητών ΣΕΠΟΚΕ που θα έχουν συμμετοχή σε τελικές αγωνιστικές φάσεις Πρωταθλημάτων σκάκι. Τέλος, θα ακολουθήσουν σχετικές Ομιλίες και Διαλέξεις από καλεσμένους.
Καλούνται όσες και όσοι θα συμμετάσχουν στα μαθήματα, να προμηθευτούν  ένα ντοσιέ, ένα απλό-λευκό μπλοκ, ένα μολύβι (Νο3) και δύο(2) στυλό χρώματος μπλέ (ή μαύρο) και κόκκινο.
Επίσης, όσες και όσοι δεν έχουν Αθλητικό Δελτίο Σκάκι, να προσκομίσουν δύο (2) έγχρωμες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας και Πιστοποιητικό γέννησης.
Περισσότερες πληροφορίες στα Μέλη του ΣΕΠΟΚΕ κ. Στ. Γαντζούδη - κ. Θ. Παπαγόπουλο - κ. Β. Πριονά Παυλοπούλου - κ. Ν. Ραζή - κ. Θ. Χαλμούκη και στο τηλέφωνο 6932468208.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.