Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Λουκέτο από σήμερα στην Εθνική Τράπεζα - Οι κάτοικοι βρήκαν τα ρολά κατεβασμένα

Οριστικό λουκέτο στο γραφείο συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας στην Κλειτορίας με τους κατοίκους τόσο της Κλειτορίας όσο και των γύρω περι...

Οριστικό λουκέτο στο γραφείο συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας στην Κλειτορίας με τους κατοίκους τόσο της Κλειτορίας όσο και των γύρω περιοχών να μπορούν πλέον να κάνουν συναλλαγές με την Τράπεζα που τους παραπέμπει στην πόλη των Καλαβρύτων. Ο κόσμος που προσήλθε σήμερα να εξυπηρετηθεί βρήκε κατεβασμένα ρολά με την ενημέρωση να... εξυπηρετηθούν πλέον από το κατάστημα Καλαβρύτων που σημαίνει σε χρόνο, μία και μιάμιση ώρα, και το χειμώνα λόγω των πολλών χιονοπτώσεων και παγετώνων, που κλείνουν οι δρόμοι, θα καθίστε και αδύνατη η μετάβασή τους. 
Σε επικοινωνία που είχε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS με τον Πρόεδρο των Σπηλαίων λιμνών αλλά και δημοτικό σύμβουλο Δήμου Καλαβρύτων κ. Σωτήρη Δουκλία, μας δήλωσε οτι "δυστυχώς η διοίκηση της εθνικής τράπεζας αγνόησε της εκκλήσεις φορέων και κατοίκων για να μην κλείσει το γραφείο που εξυπηρετούσε πολύ κόσμο της περιοχής. Η διοίκηση του Σπηλαίου Καστριών έχει στείλει από καιρό επιστολή που επισημαίνει την αναγκαιότητα της παραμονής και λειτουργία του, αφού εξυπηρετεί πολύ κόσμο από την ευρύτερη περιοχή και έχε ενημερώσει για το θέμα αρμόδιους φορείς".
Ανάλογη επιστολή είχε στείλει και ο πρόεδρος της  Τ.Ο. Καλαβρύτων, της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νικόλαος Τσάμης. 
Όπως είναι φυσικό οι κάτοικοι είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνουν τις συναλλαγές τους χιλιόμετρα μακριά και η αγανάκτησή τους είναι έκδηλη. Στο κατάστημα εξυπηρετούνται κατα κύριο λόγο υπερήλικες συνταξιούχοι, και αγροτοκτηνοτρόφοι της περιοχής. 
Το κλείσιμο του τραπεζικού καταστήματος της Εθνικής είναι άλλο ένα πλήγμα για την περιοχή μετά το κλείσιμο πολλών άλλων υπηρεσιών και ζητούν απαντήσεις για την απαξίωση και την ερημοποίηση των χωριών μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.