Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Προσλήψεις εποχικού προσωπικού στο Χιονοδρομικό Κέντρο

Η Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. με την επωνυμία «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» (ΧΚΚ), σύμφωνα με την από 25/10/2016 απόφαση του Διοικητικού ...

Η Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. με την επωνυμία «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» (ΧΚΚ), σύμφωνα με την από 25/10/2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων, υπό όρους, με σύμβαση εργασίας, μερικής απασχόλησης, ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου, συνολικού αριθμού εξήντα έξι (66) ατόμων, για την κάλυψη εποχιακών αναγκών του Χιονοδρομικού της κέντρου, που εδρεύει στο Χελμό Καλαβρύτων, λαμβανομένης υπ όψιν της φύσης της λειτουργίας της επιχείρησης, ως καθαρά εποχιακής και εξαρτώμενης αποκλειστικά, από τις καιρικές συνθήκες (χιονοπτώσεις, έλλειψη ισχυρών ανέμων κλπ)
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση της αναλυτικής ανακοίνωσης, με τις ειδικότητες και τον αριθμό των προσλαμβανομένων α) στην ιστοσελίδα του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, www.kalavrita-ski.gr, β) στο ΧΚΚ στο τηλέφωνο 6942559999, κυρία Μαρία Γουρζέλα, γ) στο Δήμο Καλαβρύτων στο τηλέφωνο 2692360403, κυρία Γιώτα Μιχαλοπούλου, δ) στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαβρύτων, www.kalavrita.gr και εφόσον ενδιαφέρονται, να παρέχουν την εργασία τους, υπό τους όρους της ανακοίνωσης, να καταθέσουν την αίτηση τους, όπως ορίζει η ανακοίνωση το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016.
δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.