HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιορτή στο Χελμό με το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ DOWNHILL RACE 2016 - Δείτε Εικόνες!

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο πολυαναμενόμενος αγώνας downhill Kalavryta που είναι o τελικός κυπέλλου στο ανανεωμένο Kalavrita DH Track. Η σ...

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο πολυαναμενόμενος αγώνας downhill Kalavryta που είναι o τελικός κυπέλλου στο ανανεωμένο Kalavrita DH Track.
Η συμμετοχή των αθλητών μεγάλη και μεσα σε αυτούς κορυφαία ονοματα στο χώρο το DH
Ο αγώνας διοργανώνονται με την άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) και έχουν ενθουσιάσει τους αναβάτες αλλά και τους θεατές αφού το Downhill μονοπάτι έχει πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα ανεβάζει την αδρεναλίνη και την αγωνία στα ύψη.
Ο αγώνας κατάβασης θα πραγματοποιείται με 2 καταβάσεις αναγνώρισης και με έναν προκριματικό αγώνα κατάταξης (ατομική χρονομέτρηση) όπου όλοι οι ποδηλάτες θα συμμετάσχουν υποχρεωτικά, και έναν τελικό, όπου ο χρόνος κάθε ποδηλάτη θα καταγραφεί ως επίσημος, και θα μετρά στην τελική του κατάταξη. 
Πρόκειται για μια πραγματική γιορτή με εξαιρετική διοργάνωση που συνδυάζει αθλητισμό και διασκέδαση σ ένα μοναδικό τοπίο στις πλαγιές του Χελμού.
Την συνδιοργάνωση του αγώνα έχει ο Δήμος Καλαβρύτων και το Κέντρο νεολαίας και άθλησης του Δήμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.