HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Επιστολή Σ.Κοντογιάννη για τα προβλήματα της τοπικής κοινότητας

Επιστολή προς τον Αντιδήμαρχοι Κλειτορίας κ. Βασίλειο Καρρά για τα προβλήματα της Τ.Κ. Λυκούριας που απαιτούν άμεσες ενέργειες, απέστειλ...

Επιστολή προς τον Αντιδήμαρχοι Κλειτορίας κ. Βασίλειο Καρρά για τα προβλήματα της Τ.Κ. Λυκούριας που απαιτούν άμεσες ενέργειες, απέστειλε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λυκούριας κ. Σοφοκλής Κοντογιάννης.
Η επιστολή έχει ως εξής: 
Προς: κ. Καρρά Βασίλειο, Αντιδήµαρχο Δ.Ε. Κλειτορίας Δήµου Καλαβρύτων
Θέµα: Άµεσες ανάγκες Τοπικής Κοινότητας Λυκούριας
Αξιότιµε κ. Αντιδήµαρχε,
Το Τοπικό Συµβούλιο της Λυκούριας, βασιζόµενο στο πραγµατικό ενδιαφέρον που επιδεικνύετε για τη λύση των προβληµάτων της Δ.Ε. Κλειτορίας, λαµβάνει την πρωτοβουλία να σας ενηµερώσει για τα παρακάτω προβλήµατα της κοινότητας που απαιτούν άµεση αντιµετώπιση λόγω της επικινδυνότητάς τους:
1.Το ρέµα της Φάκιας, που βρίσκεται βορειοδυτικά του χωριού, µετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις έχει µπαζωθεί και υπάρχει άµεσος κίνδυνος για πληµµύρες στο χωριό από τυχόν ξέσπασµα κάποιας καταιγίδας.
2.Υπάρχουν προβλήµατα µε τον νυχτερινό φωτισµό σε τρεις γειτονιές, όπου υπάρχει ανάγκη τοποθέτησης επιπλέον φωτιστικών σωµάτων από την Δ.Ε.Η.: Ρέµα Τσαφά - 5 φωτιστικά, Παπαγιάννη - 2 φωτιστικά, Αγία Βαρβάρα - 1 φωτιστικό.
Επιπλέον των ανωτέρω:
3.είναι αναγκαία η προµήθεια υλικών (τσιµέντο και άµµος) για τσιµεντόστρωση οδών σε δύο γειτονιές (Καΐτσα, Καγκαδάς).
4.Η υδροµάστεψη της πηγής στη θέση περιβόλια της Τριανταφυλλιάς χρειάζεται άµεση επιδιόρθωση, καθώς 20 κυβικά νερό ανά 24ωρο χάνονται και καταλήγουν στο ρέµα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την πολύτιµη βοήθειά
σας.
Με εκτίµηση,
 Σοφοκλής Α. Κοντογιάννης
 Πρόεδρος Κοινότητας Λυκούριας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.