HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άκης Τσελέντης: Ο σεισμός στην Ιταλία, δεν επηρεάζει την Ελλάδα

Καθησυχαστικός ως προς το ενδεχόμενο ενός νέου μεγάλου σεισμού στην Ιταλία εμφανίζεται ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυ...

Καθησυχαστικός ως προς το ενδεχόμενο ενός νέου μεγάλου σεισμού στην Ιταλία εμφανίζεται ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης. Εκτιμά πως τα 6,5 Ρίχτερ που "χτύπησαν" τη γειτονική χώρα ολοκλήρωσαν μια δραστηριότητα η οποία ξεκίνησε από τον Αύγουστο.
Μιλώντας στο newsit.gr, ο καθηγητής ανέφερε:
«Ήταν το τρίτο κομμάτι ενός μεγάλου ρήγματος το οποίο είχε ξεκινήσει να σπάει από τις 24 Αυγούστου», λεει χαρακτηριστικά ο κ. Τσελέντης και επισημαίνει πως διαψεύστηκαν όσοι το καλοκαίρι έλεγαν πως μετά απο 24 ημέρες πέρασε ο κίνδυνος ενός νέου μεγάλου σεισμού.
Παράλληλα, ο κ. Τσελέντης ξεκαθαρίζει πως ο σεισμός στην Ιταλία δεν επηρεάζει τη σεισμική δραστηριότητα στον ελλαδικό χώρο, καθώς πρόκειται για εντελώς διαφορετικά τεκτονικά καθεστώτα επαναλαμβάνοντας, ωστόσο, τη θέση του για την πιθανότητα εκδήλωσης ενός ισχυρού σεισμού στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.