HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι παράλληλες διαδρομές Γ.Παπανδρέου και Δ.Γούναρη σε εκδήλωση της "Π"

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση η εφημερίδα «Πελοπόννησος» παρουσίασε το απόγευμα του Σαββάτου τη νέα της «κατάθεση», στο πλαίσιο των εκδηλώσ...

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση η εφημερίδα «Πελοπόννησος» παρουσίασε το απόγευμα του Σαββάτου τη νέα της «κατάθεση», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 130 χρόνια της στο αμφιθέατρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών, με δύο βιβλία που μελετούν δύο σχεδόν παράλληλες διαδρομές.
Πρόκειται για τις εκδόσεις «Γεώργιος Παπανδρέου» και «Δημήτριος Γούναρης», της σειράς με τίτλο «Ελληνες Πρωθυπουργοί και Πρόεδροι της Δημοκρατίας», των εκδόσεων «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ».
Επιμελητής της σειράς ήταν ο Δ. Παπαδημητρίου, που ήταν κοινός ομιλητής και για τις δύο εκδόσεις.
Μίλησαν επίσης ο συγγραφέας της βιογραφίας του Γ. Παπανδρέου Αργύρης Μαμαρέλης και ο συγγραφέας Γεώργιος Νιάρχος, για τη βιογραφία του Δ. Γούναρη,ενώ παρεμβάσεις έγιναν από τους βουλευτές Ανδρέα Κατσανιώτη, Θεόδωρο Παπαθεοδώρου και Νίκο Νικολόπουλο, που μέσα από ιστορικά στοιχεία περιέγραψαν την πολιτική πορεία των δύο μεγάλων πολιτικών ανδρών της Αχαΐας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.