HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επερώτηση για το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών της Κλειτορίας από την Λαϊκή Συσπείρωση Αχαΐας

Επερώτηση για το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών του Γυμνασίου Κλειτορίας. κατέθεσε η της Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Ελλάδας προς τον α...

Επερώτηση για το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών του Γυμνασίου Κλειτορίας. κατέθεσε η της Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Ελλάδας προς τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη,. Στην επερώτηση τονίζει οτι "ένα περίπου μήνα μετά την έναρξη του σχολικού έτους, και παρά τις διαβεβαιώσεις της Περιφερειακής Αρχής όλο το προηγούμενο διάστημα, για αντιμετώπιση των προβλημάτων στην μεταφορά των μαθητών, εξακολουθούν και υπάρχουν σοβαρά προβλήματα."

"Ένα περίπου μήνα μετά την έναρξη του σχολικού έτους, και παρά τις διαβεβαιώσεις της Περιφερειακής Αρχής όλο το προηγούμενο διάστημα, για αντιμετώπιση των προβλημάτων στην μεταφορά των μαθητών, εξακολουθούν και υπάρχουν σοβαρά προβλήματα.
Όλα αυτά, σε μία περίοδο κατά την οποία τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών δέχονται απανωτά χτυπήματα στο δικαίωμά τους στην μόρφωση, εξαιτίας της πολιτικής που χτυπά την λαϊκή πλειοψηφία για τα κέρδη των λίγων.
Οι ευθύνες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, που με την πολιτική της υλοποιεί κατα γράμμα τους νόμους που ψήφισαν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, σε ο,τι έχει να κάνει και με την μεταφορά των μαθητών (ΚΥΑ 24001/6.2013) είναι τεράστιες. Ευθύνες έχει και η Περιφερειακή Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που δεν εναντιώνεται στην συγκεκριμένη πολιτική και βαδίζει στον ίδιο δρόμο.
Σας επισυνάπτουμε Επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Ελλάδας προς τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη, για το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών του Γυμνασίου Κλειτορίας.
Παρακαλούμε να δημοσιευτεί μαζί με το παραπάνω κείμενο.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.