Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Συνελήφθη συμβολαιογράφος για παράνομες αναγνωρίσεις τέκνων

Συνελήφθησαν, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, συμβολαιογράφος και δυο ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας, 27 κα...

Συνελήφθησαν, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, συμβολαιογράφος και δυο ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας, 27 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της δωροδοκίας και της ψευδούς βεβαίωσης και νόθευσης.

Για την ίδια υπόθεση, κατηγορούνται τέσσερα ακόμα άτομα και συγκεκριμένα, δυο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 38 και 21 ετών και δυο ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 48 και 40 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Ειδικότερα, η 27χρονη και η 18χρονη, προσκόμισαν στο Δήμο Πατρέων συμβολαιογραφικές πράξεις εκούσιας αναγνώρισης τέκνου, τις οποίες είχε συντάξει ο συμβολαιογράφος, επιχειρώντας να πετύχουν την αναγνώριση των ανήλικων τέκνων τους, από τους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι διαμένουν παράνομα στη Χώρα μας.

Η κατάθεση των συμβολαιογραφικών πράξεων στο Δήμο έγινε με υπόδειξη της 48χρονης και της 40χρονης ημεδαπής, ενώ απώτερος σκοπός της αναγνώρισης των παιδιών ήταν να δοθεί η δυνατότητα στους δυο αλλοδαπούς, οι οποίοι διαμένουν παράνομα στη χώρα μας, να μπορούν να αιτηθούν, άδεια διαμονής στην Ελληνική Επικράτεια, ως γονείς ανηλίκων ημεδαπών.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του συμβολαιογράφου,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα βιβλίο συμβολαίων, πέντε ληξιαρχικές πράξεις γέννησης και πέντε πράξεις εκούσιας αναγνώρισης τέκνων, στις οποίες έλειπαν οι υπογραφές μεταξύ των συμβαλλομένων μερών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες (12-10-2016) στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου να οδηγηθούν αύριο (14-10-2016) στον Ανακριτή Πατρών.

Οι έρευνες για την συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.