HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΡΝΕΣΙ- ΚΑΜΕΝΙΑΝΟΙ,ΔΡΟΒΟΛΟΒΟ,ΔΕΣΙΝΟ σε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗΣ  ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ–ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ-ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Α. ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗΣ 
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ–ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ-ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Α. ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ ( ΚΑΡΝΕΣΙΟΥ)

Ο Αθλητισμός και ο Πολιτισμός στοιχεία αλληλένδετα, αλλά και με βαθιές καταβολές λαμπρότητας και ανώτερης πνευματικότητας στο Ελληνικό ιστορικό γίγνεσθαι, αποτελούν παράγοντες συνοχής κοινωνικών ομάδων ή μεμονωμένων ανθρώπων μεταξύ τους. Προάγουν την ευγενή άμιλλα, το «ευ αγωνίζεσθαι», συμβάλλουν στην καλλιέργεια πνεύματος αλληλεγγύης, συναδέλφωσης και αγάπης, αλλά και παραπέρα σύσφιξης των σχέσεών τους. Είναι στοιχεία που στις μέρες μας επιβάλλεται να τα αναπτύσσουμε και να τα προάγουμε, και τούτο σε μια κοινωνία παραπαίουσα και βαλλόμενη πανταχόθεν.
Στο πνεύμα αυτό κινούμενοι για μια ακόμα φορά: α) ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών Καλαβρύτων, και β) Ο Σύλλογος Άνω Κλειτορίας, (Καρνεσίου) Καλαβρύτων, διοργανώνουν Φιλικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα μεταξύ τους, την Κυριακή 9-10-2016 & ώρα- 17.00, στο γήπεδο { ELEONAS FOOTBALL CLUB, ΚΗΦΙΣΟΥ 147 - 149 ΡΕΝΤΗΣ ( ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ALOU FUN CLUB )}, TΗΛ 2104250163.
Σας καλούμε όλους να είσαστε κοντά μας, σε μια πρωτοβουλία που μόνο θετικά έχει να προσφέρει. 
Επιπρόσθετα θέλουμε να συμβάλουμε σε μια ευγενική προσπάθεια παραπέρα ανάπτυξης του αθλητικού ιδεώδους και του πολιτισμού στον τόπο μας με την διοργάνωση - σε επόμενο χρονικό διάστημα - τουρνουά αγώνων ποδοσφαίρου μεταξύ όλων των Συλλόγων των χωριών του Δήμου Καλαβρύτων, αλλά και με άλλες εκδηλώσεις καλής θέλησης.

Με εκτίμηση και πατριωτικούς χαιρετισμούς
Οι Πρόεδροι των Συλλόγων:
Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών–Δεσινιωτών, Κωνσταντίνος Νικολόπουλος-Καμενιανίτης. 
Άνω Κλειτορίας (Καρνεσιωτών), Μπαλαφούτας Σπήλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.