Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Λαμπρά γενέθλια για τους "Τίγρεις" του Αράξου (ΦΩΤΟ)

M ε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα  Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, παρουσία του Υπαρχηγού Τακτικής Αεροπορίας, Υποπτέραρχου (Ι) Συμεώ...

Mε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα  Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, παρουσία του Υπαρχηγού Τακτικής Αεροπορίας, Υποπτέραρχου (Ι) Συμεών-Χαράλαμπου Ψιμούλη,  ο εορτασμός της επετείου συμπλήρωσης 75 χρόνων από την ίδρυση της 335 Μοίρας (335Μ), στην 116 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Αράξου.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε επιμνημόσυνη δέηση και προσκλητήριο Πεσόντων Αεροπόρων της 335Μ, ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής από τον Διοικητή της Μοίρας, Αντισμήναρχο (Ι) Σπυρίδων Αθανασόπουλο, στατική έκθεση αεροσκαφών και έκθεση φωτογραφίας.
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών, κ. Χρυσόστομος, αντιπροσωπείες των στρατιωτικών Αρχών της περιοχής, διατελέσαντες Διοικητές της 335Μ, εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο έχει υπηρετήσει στη Μοίρα, Ενώσεις Αποστράτων, καθώς και μεγάλος αριθμός προσκεκλημένων.


διαβάστε κι εδώ:

ΑΧΑΪΑ: Οι Τίγρεις του Αράξου γίνονται 75 ετών και το γιορτάζουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.