HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διπλό χτύπημα Πλατέλλα στη Λάρισα

Η ψυχωμένη ΑΕΚ με τον Βαγέλλη Πλατέλλα να σκοράρει δις πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Λάρισα στο ματς που έριχνε την αυλαία της 7ης αγ...

Η ψυχωμένη ΑΕΚ με τον Βαγέλλη Πλατέλλα να σκοράρει δις πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Λάρισα στο ματς που έριχνε την αυλαία της 7ης αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Το αρχικά άνετο πέρασμα για την «Ένωση» κατέληξε σε εφιάλτης στα τελευταία 15 λεπτά που έμεινε με 10 παίκτες!

Το ματς
Η ΑΕΚ βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο σκορ και να πάρει ρόλο οδηγού στην αναμέτρηση. Έτσι και έγινε. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας μόλις στο 4’ της αναμέτρησης σε μια κόντρα επίθεση με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Συγκεκριμένα ο Μάνταλος έβγαλε την ασίστ στον εξτρέμ της «Ένωσης» που κοντρόλαρε την μπάλα με το δεξί και αμέσως με σουτ στο αριστερό έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Καβουσάκη για το 1-0.

Ο Καλός ρυθμός της ΑΕΚ παρέμενε, διατηρούσε την κατοχή της μπάλας και με καλή κυκλοφορία προσπαθούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ. Ωστόσο, η Λάρισα έκλεινε τους χώρους του κέντρου και προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Πρώτη καλή στιγμή για τους «βυσσινί» ήρθε στο 10’. Ο Νασλίδης από εκτέλεση φάουλ πήρε την κεφαλιά, όμως ο Ανέστης απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η Λάρισα απείλησε και πάλι στο 29’ με τον Ντοντό που μπήκε στην περιοχή, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Γιάννη Ανέστη. Στο 31’ ο Πλατέλλας χτύπησε και πάλι! Ο Ντίντακ γύρισε την μπάλα από αριστερά και από τις κόντρες κατέληξε στο αριστερό πόδι του Βαγγέλη Πλατέλλα που με απευθείας πλασέ νίκησε εκ νέου τον Καβουσάκη για το 2-0!

Δύο λεπτά αργότερα, η Λάρισα μείωσε σε 2-1. Ο Ντοντό γύρισε την μπάλα με κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή και ο Νασλίδης με προβολή από κοντά έκανε το 2-1. Φέρει ευθύνη στο γκολ ο γκολκίπερ της «Ένωσης». Η ΑΕΚ έψαξε ακόμα ένα γκολ. Στο 38’ ο Αραβίδης πήρε την κεφαλιά από την σέντρα του Μάνταλου, όμως είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα ο Γιόχανσον απείλησε και αυτός με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, όμως ούτε σε αυτή την περίπτωση βρήκε δίχτυα η μπάλα. Με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί με 2-1 υπέρ των «κιτρινόμαυρων».

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η ΑΕΚ απείλησε για το 3-1! Συγκεκριμένα στο 47’ ο Μπακασέτας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και έφτασε στον Μάνταλο μέσα στην περιοχή, ο αρχηγός έκανε το σουτ, όμως ο Καβουσάκης απέκρουσε. Στο ριμπάουντ ο Αραβίδης από κοντά έκανε το σουτ, όμως ο Καβουσάκης απομάκρυνε και πάλι.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την Λάρισα να απειλή κατά βάση από στημένα. Στο 72’ ο Ροντρίγκο Γκάλο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και το παιχνίδι «άναψε»! Η Λάρισα έριξε την «Ένωση» στα σχοινιά , όμως κατάφερε και πήρε την νίκη που άξιζε με 2-1!

Στη λήξη του αγώνα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αντίκρησε απευθείας κόκκινη κάρτα από τον πάγκο.

Οι συνθέσεις
ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Γκόλιας, Χιλάριο, Αβραάμ, Ναζλίδης

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπακασέτας, Πλατέλλας(Λαμπρόπουλος), Χριστοδουλόπουλος(52’ Αλμέιδα), Αραβίδης(87’ Μπακάκης)




Επιμέλεια: Ανδρέας Ζέρβας
Banner Sportotal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.