Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΛΑΝΗΤΕΡΟΥ: Συλλυπητήρια μηνύματα για τον π. Αθ, Καμπέρο και την Νικολίτσα Μητσοπούλου,

Στις 2-10-2016 ο ουράνιος πατέρας κάλεσε κοντά Του ένα από τα πνευματικά Του παιδιά λειτουργό Του και αγαθό λευίτη τον π. Αθανάσιο Καμπέ...

Στις 2-10-2016 ο ουράνιος πατέρας κάλεσε κοντά Του ένα από τα πνευματικά Του παιδιά λειτουργό Του και αγαθό λευίτη τον π. Αθανάσιο Καμπέρο. Υπηρέτη  του θυσιαστηρίου του Κυρίου στην ενορία Γλάστρας. Με ήθος και αξιοπρέπεια κουβαλούσε επί σειρά ετών τον προσωπικό του σταυρό της ασθένειας του αγόγγυστος. Εξεδήμησε εις Κύριον την 2α Οκτωβρίου και η εξόδιος ακολουθία εψάλλει την 4η Οκτωβρίου στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου του χωρίου μας. Οι συγχωριανοί του και οι ενορίτες του ευχόμεθα εκ βάθος καρδίας, συλλυπητήρια στους οικείους του και όπως ο Κύριος τον βάλει εκ δεξιών Του. Η ανάμνηση του θα είναι αγαθή σε όλους.

Πλήρης ημερών εξεδήμησε εις Κύριον την 1η Οκτωβρίου η Νικολίτσα Μητσοπούλου, αγρότισσα, πολύτεκνη, μητέρα, αγωνίστρια της ζωής, τίμια και πιστό τέκνο της εκκλησίας. 
Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά της και τα εγγόνια της.

Ο Πρόεδρος του χωριού
Απόστολος Παπαϊωάννου   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.