HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ:Διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς λόγω έργων

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου αποχέτευσης ομβρίων επί της οδού Αγίου Αλεξίου και προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και πρό...

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου αποχέτευσης ομβρίων επί της οδού Αγίου Αλεξίου και προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων αποφασίστηκε από την Α.Δ. Αχαΐας
Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αγίου Αλεξίου από την συμβολή της με την οδό Ανδρέα Λόντου έως και την συμβολή της με την οδό Λοχία Καποτά καθώς και επί της οδού Ανδρέα Λόντου έως την συμβολή της με την οδό Ευσεβίου Κηπουργού .
Κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των έργων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την οδό Ευσεβίου Κηπουργού και από την οδό Λοχία Καποτά.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν κατά το χρονικό διάστημα από σήμερα 24/10/2016 και ώρα 07.30 έως 27/10/2016 και ώρα 20.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.