Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Συνάντηση με τον υπουργό Υγείας ζητά το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ

Συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, ζητά το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ, προκειμένου να τον ενημερώσει και να δοθεί λύση στα προ...

Συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, ζητά το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ, προκειμένου να τον ενημερώσει και να δοθεί λύση στα προβλήματα του Κέντρου, και κυρίως στο θέμα των ασθενοφόρων και της έλλειψης προσωπικού.

Όπως αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων «στην Αττική υπάρχουν 70 ασθενοφόρα ακινητοποιημένα, λόγω σοβαρών χρόνιων αλλά και μη επισκευάσιμων βλαβών, πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου παραμένουν χωρίς ασθενοφόρο, ενώ τεράστιο είναι το  πρόβλημα με την έλλειψη προσωπικού, τόσο στην Αττική όσο και στην Περιφέρεια».

Το Σωματείο καταγγέλλει, επίσης, ότι «το  τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί να γίνονται μετακινήσεις υπαλλήλων από το ΕΚΑΒ Αθηνών με αποφάσεις του προέδρου Δ.Σ. του ΕΚΑΒ παρακάμπτοντας τόσο το Υπηρεσιακό Συμβούλιο όσο και την σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με το Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα, προκαλώντας το αίσθημα δικαίου στους εργαζόμενους».

Για αυτό ζητά να παρέμβει ο υπουργός  στην διοίκηση του ΕΚΑΒ για να ακυρώσει τις μετακινήσεις και να  ισχύσει το Προσχέδιο Νόμου που έχει κατατεθεί και στο Υπουργείο Υγείας για την μοριοδότηση των μεταθέσεων. Σε αντίθετη περίπτωση, όπως αναφέρεται, οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.