Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χόρεψε στη βροχή!

Η Ελλάδα ήταν ξεκάθαρα καλύτερη της Κύπρου, έπαιξε ανά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο και έκανε το δύο στα δύο σε έναν ιδιαίτερο αγώνα (...

Η Ελλάδα ήταν ξεκάθαρα καλύτερη της Κύπρου, έπαιξε ανά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο και έκανε το δύο στα δύο σε έναν ιδιαίτερο αγώνα (2-0), παραμένοντας παράλληλα στην κορυφή του ομίλου της, για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν περισσότερο αναγνωριστικό για Ελλάδα και Κύπρο, χωρίς να γίνεται η μεγάλη ευκαιρία. Στο 12’ ωστόσο, Τζαβέλλας και Φορτούνης έπαιξαν καλά με την μπάλα στα πόδια, ο δεύτερος έφυγε από τα αριστερά, έστρωσε στον Μήτρογλου στο σημείο του πέναλτι και εκείνος με άπιαστο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναγή για το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά, η Εθνική μας ανέβασε ρυθμούς και πίεσε την Κύπρο. Και πάλι όμως, η μεγάλη στιγμή έλειψε από τη «γαλανόλευκη», που με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα κατάφερε να γίνει εκ νέου απειλητική. Στο 30’ λοιπόν, ο Σταφυλίδης δοκίμασε ένα όμορφο σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Παναγή.

Οι παίκτες του Σκίμπε θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Μήτρογλου έφυγε σχεδόν μόνος του απέναντι στον Παναγή, δοκίμασε να... σκάψει την μπάλα, αλλά αυτή δεν του έκανε το χατίρι και έφυγε εκτός εστίας.

Από εκεί και πέρα, η Κύπρος ξεκίνησε μια μικρή αντεπίθεση, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς όμως ουσία στο τελείωμα των φάσεων. Και ενώ οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για την ισοφάριση, ήρθε ο διπλασιασμό από την Ελλάδα για να της... κόψει τα φτερά.

Στο 42’ έγινε μεγάλο λάθος από τον Κύπριο τερματοφύλακα, ο Μάνταλος ήταν εκεί και τελείωσε τη φάση όπως ακριβώς έπρεπε. Ενα... δώρο από το πουθενά για την Εθνική μας ομάδα, που πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων και μαζί τη μισή νίκη από το πρώτο κιόλας μέρος.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος ανήκε στην Κύπρο, όταν στο 53’ ο Χαραλάμπους έβγαλε στον Εφραίμ, εκείνος έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα βρήκε στον Μυτίδη και τελικά έφυγε άουτ.

Επειτα, ο ρυθμός έπεσε, το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα μεταφέρθηκε στο χώρο του κέντρου και οι κλασικές ευκαιρίες ήταν λιγοστές. Πέρα από ένα σουτ του Μήτρογλου στο 61’, δεν είχαμε κάτι άλλο αξιόλογο.

Ελλάδα (Σκίμπε): Καρνέζης, Μανιάτης, Τζαβέλλας (88’ Καρέλης), Μανωλάς, Φορτούνης, Μήτρογλου, Μπακασέτας (Χολέμπας), Τοροσίδης, Μανιάτης, Παπαπασταθόπουλος, Σταφυλίδης (68’ Κ. Παπαδόπουλος)

Κύπρος (Χρστοφόρου): Παναγή, Δημητρίου, Λαΐφη, Τζούνιορ, Χαραλάμπους, Λαμπάν, Αρτυματάς (Κυριάκου), Κάστανος, Χαραλαμπίδης (65’ Χριστοφή), Εφραίμ και Μυτίδης (Μακρής)



Επιμέλεια: Αντώνης Σουκαράς




Banner Sportotal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.