Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χωρίς αντικλείδι η ΑΕΚ - Mε... φόρα η Ξάνθη - Πολύ κακός ο Αστέρας

Χωρίς να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο η ΑΕΚ με τον Μοράις στον πάγκο της έμεινε στο μηδέν με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστ...

Χωρίς να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο η ΑΕΚ με τον Μοράις στον πάγκο της έμεινε στο μηδέν με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Σωστά διαβασμένοι οι «κυανέρυθροι» κλείδωσαν τον άξονα της «Ένωσης» και κράτησαν μακριά τον Αλμέιδα από την εστία του Γιαννιώτη.
Το ματς
Τη συνταγή... Κετσπάγια ακολουθήσε πιστά στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της ΑΕΚ ο Ζοζέ Μοράις. Ο Πορτογάλος τεχνικός στις τέσσερις μέρες που προπονούσε την ομάδα δεν μπόρεσε να βρει κάτι δικό του να δώσει στο παιχνίδι της. Πάθος και θέληση υπήρχε, όμως ο Πανιώνιος καλά διαβασμένος είχε... κλειδώσει τον άξονα με αποτέλεσμα ο Μάνταλος και ο Μπακασέτας να μην παίρνουν πολλές μπάλες και ακόμα περισσότερες ενέργειες στο ματς.

Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε δύο μοναδικές ευκαιρίες. Η πρώτη ήταν με τον Τσιγκρίνσκι στο 27’, όταν από σέντρα του Μπακασέτα πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιαννιώτη.

Στην συνέχεια η «Ένωση» κράτησε την κατοχή, πίεζε τον Πανιώνιο, όμως ούτε η ευκαιρία που δημιούργησε με τον Αραβίδη βρήκε στόχο. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την «Ένωση» κλειδωμένη στο κέντρο από τους παίκτες του Μιλόγεβιτς, ωστόσο ούτε ο Πανιώνιος μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία μπροστά από τα καρέ του Ανέστη.

Η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά και έψαξε το γρήγορο γκολ. Αρχικά απείλησε στο 58’ με τον Γιόχανσον, όμως τοσουτ του Σουηδού δεν βρήκε στόχο, Η μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού, ήρθε στο 63’. Ο Μπακάκης ανέβηκε από δεξιά έκανε την σέντρα, ο Αραβίδης πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα... έγλυψε το δεξί δοκάρι της εστίας του Γιαννιώτη και πέρασε άουτ.
Ο Πανιώνιος ανέβηκε στην συνέχεια, κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε δύο ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει πρόβλημα στον Ανέστη. Στο 71’ και μετά την είσοδο των Πέκχαρτ και Σιμόες στη θέση του Αραβίδη και του Πλατέλλα αντίστοιχα η ΑΕΚ δημιούργησε ακόμα δύο καλές στιγμές για γκολ. Αρχικά από εκτέλεση φάουλ και στη συνέχεια από κόρνερ ο Μάνταλος κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, όμως ούτε τότε η μπάλα βρήκε εστία.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ο Πανιώνιος έπαιζε με τα... νεύρα των «κιτρινόμαυρων», καθώς με δυνατά μαρκαρίσματα και καθυστερήσεις έκοβε τον ρυθμό. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα κάτω και να βρει ηρεμία στο παιχνίδι της με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κολλάει στο μηδέν.
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ(Μοράις): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γιόχανσον(Γαλανόπουλος), Μπακασέτας, Μάνταλος, Πλατέλλας(Σιμόες), Αραβίδης(Πέκχαρτ), Αλμέιδα.
Πανιώνιος(Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Γκιοατά, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας, Μασούντ, Μπεν, Ανσαριφάρντ(86’Ενγκογκ).



Επιμέλεια: Ανδρέας Ζέρβας





Πήρε φόρα η Ξάνθη!
Μετά το «διπλό» στη Λεωφόρο, η Ξάνθη πέρασε νικηφόρα και από τα Περιβόλια επικρατώντας με 1-0 του Πλατανιά με σκόρερ τον Γιουνές και με ρεσιτάλ τακτικής από τον Λουτσέσκου, σε ένα ματς με φτωχό θέαμα.
Με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άμυνα για σεμινάριο η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην κρητική ομάδα που γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα μετά την Τρίπολη. Πλέον οι δύο ομάδες έχουν από 8 βαθμούς.
Πριν την σέντρα βραβεύτηκε ο Φανούρης Γουνδουλάκης για τις 300 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος (71’ Ντιλαβέρ), Στανισάβλιεβιτς (46’ Γουνδουλάκης) , Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Τσουράκης (80’ Ντίνας), Μουνάφο, Γιακουμάκης.
ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Γιουνές (83’ Ράνος), Λουσέρο, Βασιλακάκης (70’ Λάζιτς), Γουάλας, Καρασαλίδης, Νιέτο (76’ Τριάδης), Λισγάρας, Καμαρά.

Πολύ κακός ο Αστέρας - "Ανάσα" για Κέρκυρα

Με δύο γκολ του Τουράμ, η Κέρκυρα νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο ντέρμπι ουραγών, έφτασε τους 6 βαθμούς και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα αφού έφυγε απ την επικίνδυνη ζώνη. Πολύ κακός ο Αστέρας για ακόμα ένα παιχνίδι που παραμένει στην προτελευταία θέση με μόλις 3 βαθμούς.
Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Ζορμπάς (Ελόνγκ 55'), Ανδρεόπουλος (Ναζίμ 70'), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν, Ζαραδούκας, Τουράμ, Κόντος, Σπίνουλας, Νίκιτς (Γρομίτσαριτς 82')
Αστέρας Τρίπολης: Κοσίσκι, Σεφίλ (Μάσα 72'), Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης, Φερνάντες, Τσουκαλάς, Γιαννούλης, Καλτσάς (Δημούτσος 60') , Μπέρτος, Χαμντανί (Στανισάβιεβιτς 60'), Σίλβα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.