HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θ. Νταβλούρος: Τελειώνουν τα ψωμιά τους, τελειώνουν και τα γλέντια τους!

γράφει ο Θανάσης Νταβλούρος Σ ε μια δυσμενή περίοδο που η ελληνική κοινωνία στενάζει από τις επιπτώσεις της ανάλγητης και φορομπηχτική...

γράφει ο Θανάσης Νταβλούρος
Σε μια δυσμενή περίοδο που η ελληνική κοινωνία στενάζει από τις επιπτώσεις της ανάλγητης και φορομπηχτικής πολιτικής τους, οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες που είχε ποτέ η χώρα στη διακυβέρνηση της είχαν το θράσος να στήσουν και πάρτι στο Μέγαρο Μαξίμου!

Την ώρα που χιλιάδες πολίτες δεν τα βγάζουν πέρα και ουκ ολίγοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της απώλειας των σπιτιών τους, καθώς η βάρβαρη διαδικασία των πλειστηριασμών έχει πλέον δρομολογηθεί απ’ αυτούς που φώναζαν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», αυτοί ακριβώς οι ίδιοι μετέτρεψαν το πρωθυπουργικό μέγαρο σε ρεστοράν – μπαρ.

Εκεί όπου πριν από λίγες μέρες συνταξιούχοι που διαμαρτύρονταν για το πετσόκομμα των συντάξεων τους δοκίμασαν στα πρόσωπα τους τα…. αριστερής απόχρωσης δακρυγόνα, το αριστεροδεξιό συνονθύλευμα έσπευσε να φάει και να πιει, να γλεντήσει χωρίς τύψεις κι ενοχές έναντι ενός ολόκληρου λαού που οδηγεί συστηματικά στην εξόντωση.

Ας συνεχίζουν να γλεντούν, όσο μπορούν να γλεντούν, γιατί είναι λίγα τα ψωμιά τους. Τελειώνουν πλέον και μαζί μ’ αυτά θα τελειώσει και ο χορός της ασυδοσίας τους, της αυθαίρετης καθεστωτικής νοοτροπίας τους.

Και είναι ο κυρίαρχος ελληνικός λαός που με την ψήφο τους θα τους στείλει από το Μέγαρο Μαξίμου στα σπίτια τους (τα οποία δεν κινδυνεύουν να βγουν στο σφυρί) γλεντώντας την πτώση τους και πανηγυρίζοντας για τη νέα εποχή που θα ανατείλει για την πατρίδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.