Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΛΗΤΕΡΟΥ: Εξεδήμησε ο π.Αθανάσιος Καμπέρος πρώην εφημέριος Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Γλάστρας Κλειτορίας

Τ ην Δευτέρα 3η Οκτωβρίου ε.ε., εξεδήμησε προς Κύριον μετά από πολυχρόνια ασθένεια, ο σεβαστός γέροντας Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Κ...

Την Δευτέρα 3η Οκτωβρίου ε.ε., εξεδήμησε προς Κύριον μετά από πολυχρόνια ασθένεια, ο σεβαστός γέροντας Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Καμπέρος, πρώην εφημέριος Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γλάστρας Κλειτορίας, σε ηλικία 70 ετών.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέσθηκε την Τρίτη 4η Οκτωβρίου ε.ε. στην γενέτειρά του, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πλανητέρου με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου και πλήθους πιστών της Ενορίας Γλάστρας, της γενέτειράς του και της μείζονος περιοχής, οι οποίοι με βαθειά συγκίνηση απέδιδαν τον οφειλόμενο σεβασμό τους προς τον μακαριστό π. Αθανάσιο, ο οποίος με την καλωσύνη, την πραότητα και το ιερατικό του ήθος τους ενέπνεε.
Ο μακαριστός π. Αθανάσιος διακόνησε το Ιερό Θυσιαστήριο επί 27 έτη στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Γλάστρας Κλειτορίας. Εχρημάτησε δε και Αρχιερατικός Επίτροπος Κλειτορίας από του έτους 1992 έως το 2005, όπου μετ’ ενθέου ζήλου και αφοσιώσεως επετέλεσε τα καθήκοντά του δια την προαγωγή του πολύπλευρου έργου της τοπικής μας Εκκλησίας.
Ο π. Νικόλαος Παπαϊωάννου, Αρχιερατικός Επίτροπος Κλειτορίας, κατά την εκφώνηση του επικηδείου αναφέρθηκε στην ευσέβεια, την ιεροπρέπεια, την ακαταπόνητη προσπάθειά του να θεραπεύει τις λειτουργικές ανάγκες της Ενορίας του και την ευγένεια των αισθημάτων που διέκριναν τον π. Αθανάσιο.
Η ταφή έγινε στο Κοιμητήριο Πλανητέρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.